Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Život s epilepsijom nije lagan, a iscrpljujuća bolest onemogućava normalan život. Lijekovi su jedini koji mogu pomoći jer čak ni alternativna medicina nema toliku moć... Što će biti s njim? Sin mi je bolestan, želio bi imati obitelj Lako je upirati prstom u vanjskog neprijatelja, ali treba biti jednako dosljedan, jasan i transparentan i u trenutcima kad nije dobro, kad treba objasniti vlastite nelogične poteze i priznati vlastite pogreške... Odgovornost, snaga i karakter lidera dokazuju se u krizi... Birački odbor je prilikom prebrojavanja glasova na biračkom mjestu broj 6 utvrdio da je glasovalo ukupno 187 birača, dok je u glasačkoj kutiji bilo 195 listića Ponovljeni izbori u Raši prolaze mirno, pravo glasa ima njih 488 Luka Cindrić često, nažalost, nije fit kroz cijelu sezonu, isto vrijedi i za Arona Palmarssona, dok je Raul Entrerrios u 40. godini. Stoga je Barcelona, zlu ne trebalo, još malo pojačala svoju srednju liniju i do 2024. godine vezala jednog od najboljih mladih rukometaša svijeta, Slovenca Domena Makuca (20). Makuc, u kojem su svi odmah vidjeli nešto "balićevskog", otišao je iz Celja te će u Blaugrani nastaviti svoj razvoj koji je ponešto zapeo posljednje dvije godine. Odnosno otkako je u sezoni 2017./2018. sa 17 debitirao u Ligi prvaka među velikim dečkima, a fizikalije to konkretno nisu mogle pratiti. I tako će Barca na celjski i slovenski pogon jer iz Kielca je stigao Blaž Janc, tu je od ranije i Jure Dolenec, a portugalsko-brazilskog začina dali su najbolji mladi pivot svijeta Luis Frade, odnosno desni vanjski Haniel Langaro, onaj koji nam je u Kolnu utrpao devet komada. Ima se, može se. Barcelona dovela 'slovenskog Balića' za konkurenciju Cindriću

Crna kronika Županija Podijeli

Župnik iz Generalskog Stola ubijen

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže naš radio, župnik Rafaj ubijen je vatrenim oružjem, a dokaz tome je i čahura koja je pronađena na mjestu događaja. Vjernici su svog župnika pronašli u lokvi krvi, s ranom iznad oka, no što se točno dogodilo reći će istraga u koju su uz ovdašnju policiju odmah uključeni i […]

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže naš radio, župnik Rafaj ubijen je vatrenim oružjem, a dokaz tome je i čahura koja je pronađena na mjestu događaja.

Vjernici su svog župnika pronašli u lokvi krvi, s ranom iznad oka, no što se točno dogodilo reći će istraga u koju su uz ovdašnju policiju odmah uključeni i vještaci iz Zagreba.

Saznajemo da je Rafaj kada je pronađen, bio mrtav više sati, a točno vrijeme smrti bit će utvrđeno obdukcijom tijela nesretnog svećenika. U istrazi ove smrti, policija će saznajemo obaviti i niz razgovora kako bi se utvrdile pojedinosti od toga kad je i tko je posljednji župnika vidio živog, jesu li uzrok brutalnog ubojstva financijske ili druge prirode i slično.

– Došli smo na misu, svi s maslinovim grančicama, na blagoslov i naravno, čekali našeg svećenika… Tada smo čuli groznu vijest… da su ga pronašli mrtvog…grozno.., izjavili su Radio Mrežnici unezvjereni vjernici koji su u suzama pratili što se događa.

Nesretnog župnika među prvima je pregledala, doznaje naš radio, doktorica Zdenka Barišić Marčac koja je odmah utvrdila smrt.

Brojni vjernici koji su se na današnju Cvjetnicu uputili u župnu crkvu u Generalskom Stolu kako bi današnji dan što svečanije proslavili, ostali su šokirani strašnom viješću koja ih je dočekala.
– Još ne možemo vjerovati, bio je odličan župnik, mlad, poletan, poduzetan i pun planova, prekrasno nam je uredio crkvu, ne možemo vjerovati da ga je netko mogao ubiti, pa to je strašno, rekli su nam Generalčani koji su nakon što su čuli informaciju o tome da je njihov velečasni najvjerojatnije ubijen, ostali u šoku.
Velečasni Rafaj u župu u Generalskom Stolu stigao je prije nekoliko godina, a bio je rodom iz Zagorja.

Pročitajte i ovo

UTVRĐENO OČEVIDOM

U nesreći u Tušiloviću poginuo 53-godišnji motociklist. Sudar izazvao 62-godišnji vozač automobila