Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Župnik iz Generalskog Stola ubijen

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže naš radio, župnik Rafaj ubijen je vatrenim oružjem, a dokaz tome je i čahura koja je pronađena na mjestu događaja. Vjernici su svog župnika pronašli u lokvi krvi, s ranom iznad oka, no što se točno dogodilo reći će istraga u koju su uz ovdašnju policiju odmah uključeni i […]

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže naš radio, župnik Rafaj ubijen je vatrenim oružjem, a dokaz tome je i čahura koja je pronađena na mjestu događaja.

Vjernici su svog župnika pronašli u lokvi krvi, s ranom iznad oka, no što se točno dogodilo reći će istraga u koju su uz ovdašnju policiju odmah uključeni i vještaci iz Zagreba.

Saznajemo da je Rafaj kada je pronađen, bio mrtav više sati, a točno vrijeme smrti bit će utvrđeno obdukcijom tijela nesretnog svećenika. U istrazi ove smrti, policija će saznajemo obaviti i niz razgovora kako bi se utvrdile pojedinosti od toga kad je i tko je posljednji župnika vidio živog, jesu li uzrok brutalnog ubojstva financijske ili druge prirode i slično.

– Došli smo na misu, svi s maslinovim grančicama, na blagoslov i naravno, čekali našeg svećenika… Tada smo čuli groznu vijest… da su ga pronašli mrtvog…grozno.., izjavili su Radio Mrežnici unezvjereni vjernici koji su u suzama pratili što se događa.

Nesretnog župnika među prvima je pregledala, doznaje naš radio, doktorica Zdenka Barišić Marčac koja je odmah utvrdila smrt.

Brojni vjernici koji su se na današnju Cvjetnicu uputili u župnu crkvu u Generalskom Stolu kako bi današnji dan što svečanije proslavili, ostali su šokirani strašnom viješću koja ih je dočekala.
– Još ne možemo vjerovati, bio je odličan župnik, mlad, poletan, poduzetan i pun planova, prekrasno nam je uredio crkvu, ne možemo vjerovati da ga je netko mogao ubiti, pa to je strašno, rekli su nam Generalčani koji su nakon što su čuli informaciju o tome da je njihov velečasni najvjerojatnije ubijen, ostali u šoku.
Velečasni Rafaj u župu u Generalskom Stolu stigao je prije nekoliko godina, a bio je rodom iz Zagorja.

Pročitajte i ovo

PIJAN NA 2 KOTAČA

Malo za promjenu: Noćas uhvaćen pijani biciklist (20) koji je prošao kroz crveno u centru Karlovca