Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac KA KVART Podijeli

Zvijezda dobiva novouređeni prostor, velik dio radova volonterski

Projekt KA kvart ide dalje

U gradskoj četvrti Zvijezda pri kraju su s uređenjem službenih prostorija što je dio projekta KA kvart.

Brojni volonteri već mjesecima vrijedno rade kako bi prostor potpuno preuredili i pripremili ga za organizaciju raznih događanja.

Osim dodijeljenih 35 tisuća kuna, vrijednost radova i cijelog projekta je puno veća.
– Sve što radimo, radimo za dobrobit građana i da nam naša gradska četvrt bude što ljepša. Sve projekte koje smo radili i kroz KAkvart i inače tijekom godina, radili smo na inicijativu građana s kojima imamo dobru komunikaciju. Sve njihove ideje raspravimo na Vijeću gradske četvrti i krećemo u realizaciju, ističe predsjednik GČ Zvijezda Željko Grubiša i dodaje da osim Vijeća Gradske četvrti navedeni prostor koristi i Odred izviđača „Vladimir Nazor“ Karlovac čiji su članovi dali veliki doprinos u ovim radovima.

Što se i kako radi provjerio je i gradonačelnik Damir Mandić. Zahvalio je svim vrijednim ljudima koji su uložili svoje vrijeme i rad, jer volonterizam je vrijednost koju zagovara projekt KAkvart i na ovom projektu se to jasno vidi.

Inače, Gradska četvrt Zvijezda je sudjelovala na svih pet natječaja KAkvarta koji su do sada provedeni. Tako su prve godine kroz KAkvart uredili igralište kod OŠ „Braća Seljan“, zatim je uslijedilo vanjsko uređenje objekta ULAK-a, pa postavljanje info stupa popularno nazvanog „Karlovački facebook“, a posebno dobro prihvaćeno kod građana je postavljanje solarnog stupa za popravak bicikala na šetalištu uz Koranu.
Projekt uređenja prostorija samo je nastavak realizacije dobrih ideja koji će koristiti svim zainteresiranim građanima i udrugama.
Partner Gradu Karlovcu u projektu KAkvart je Heineken Hrvatska s brendom Karlovačko.

Pročitajte i ovo

ZBOG RADOVA

Ljubljanska i Borlin Gaj u ponedjeljak bez vode