Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac FINALE ZVJEZDANOG LJETA Podijeli

Zvjezdano ljeto seli na Stari plac: Večeras Croatian Pink Floyd Show, sutra Parni valjak, u subotu Rođendanski bal i Gibonni

Bez obzira na vrijeme, završnica rođendanskog slavlja se ne propušta

Zvjezdano ljeto kojim se slavi 440. rođendan Karlovca večeras ulazi u završnicu. Program iz Dnevnog boravka, kojeg vrijeme ove godine nije baš poslužilo, seli na glavnu pozornicu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Koncert u 22 sata tamo će održati Croatian Pink Floyd Show. Prije toga na trgu se očekuje dolazak sedamdesetak motocikala koji su u Karlovac stigli kako bi proslavili 440. rođendan grada, ali i 25. rođendan Moto legije Croatia.

Motocikli će od 16 sati biti izloženi na Korzu, a u 21 sat krenut će ulicama grada u moto mimohodu do Starog placa.

Svečana sjednica Gradskog vijeća bit će sutra održana u 11 sati u Zorin domu. Karlovcu u čast Aquatika ima Dan otvorenih vrata. Od 9 do 19 sati ulaz u akvarij je slobodan. Završni koncert Flautističke akademije u Zorin domu je navečer od 19 sati, pola sata prije u Obrtničkom centru u Haulikovoj otvara se Cvjetna razglednica gradu Karlovcu.

Navečer na Starom placu koncert je Parnog valjka.

U subotu na sam rođendan Karlovca, 13. srpnja, u grad stižu povijesne postrojbe, od 20 sati na Starom placu počinje Rođendanski bal. Valcer će zaplesati 440 parova, sva mjesta su odavno popunjena. Rođendansko slavlje završava koncertom Gibonnija.

Vrijeme će, po prognozi ovih dana biti promjenjivo, ali to ne bi Karlovačne i njihove goste trebalo spriječiti da dođu na preostala događanja – kabanice i kišobrani su dobrodošli – Karlovac će samo jednom slaviti 440. rođendan.

Pročitajte i ovo

LIJEP USPJEH

Ivan Tomislav Cvitešić i Mia Cvitak pobjednici prvog HAWaton natjecanja u Hrvatskoj