Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac JOŠ MALO - 33. DANI PIVA Podijeli

33. Dani piva u Karlovcu uz besplatne koncerte i besplatan kamp

U kampu Desperados na Foginovom kupalištu bit će postavljeno 50 šatora

Ovogodišnji 33. Dani piva u odnosu na sve dosadašnje trebali bi biti potpuno drugačiji. Ne samo po broju izvođača već i činjenici da će se programi održavati na pet lokacija.

Jedna od njih je Foginovo kupalište na kojem će biti smješten i besplatan festivalski kamp Desperado, za sve one koji u gradu na četiri rijeke žele odsjesti na ovaj način.

– Kampiranje posjetiteljima pruža mogućnost da borave u Karlovcu svih pet festivalskih dana i istraže brojne turističke i prirodne atrakcije grada i okolice. Desperados kamp će biti smješten kod skakaonice na Foginovom kupalištu na rijeci Korani, najljepšoj gradskoj plaži. Organizacijom festivalskog kampa karlovački Dani piva ustrajni su u cilju da se približe mladoj, urbanoj publici željnoj novih festivalskih iskustava te upoznavanja s lokalnim običajima, gastro scenom i kulturom življenja. Koncertnim i kreativnim programom, kampiranjem te brojnim popratnim sadržajima jača se duh povezanosti festivala, Karlovčana i posjetitelja, kažu organizatori tj. Grad Karlovac i Heinken Hrvatska.

Za početak, prve godine, u kampu će biti 50 šatora. Od Foginovog do centra grada, ali svih festivalskih pozornica nalazit će se na manje od 10 minuta šetnje. Korištenje kampa je, kao i sva druga događanja u sklopu Dana piva, besplatno.

Grad od 30. kolovoza do 3. rujna uz dobru glazbu, gastronomiju i raznovrsno pivo publici, nudi i jedinstvenu priliku mladim glazbenicima, grafiterima i drugim uličnim performerima da prezentiraju svoje radove na nekoliko poznatih gradskih lokacija.

Program će biti sastavljen od uličnih umjetnika koji će tijekom festivala oslikavati neke od javnih gradskih površina. Jedinstvene gradske murale Karlovčanima će predstaviti Graffiti na Gradele, bit će i izložbe te još mnoštva događanja kojima će se u Karlovcu slaviti pivo.

Pročitajte i ovo

KARLOVAČKE RUINE

FOTO:Uži centar Karlovca opasan skelama i upozorenjima. Potres donio opasnost urušavanja