Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

SLOVO ZAKONA Pravnici su zgroženi kaznom koju je dobio Igor Poljak iz Rijeke jer je skinuo masku. Nakon što smo objavili priču Vlada najavljuje blaže kazne za tvrtke Mora platiti 30.500 kuna zbog maske: 'Mogli su ga opomenuti, ovako pile granu na kojoj sjede' Cibona je potpisala novo pojačanje! Radi se o iskusnom centru Darku Planiniću (30) koji je potpisao do kraja ove sezone. Planinić, inače redoviti hrvatski reprezentativac, već je ranije igrao u Ciboni, a bio je u 'vukovima' i one godine kada su osvojili posljednu titulu regionalnog prvenstva. Sudjelovao je i na Olimpijskim igrama u Riju, a od tad je nastupao u Baskoniji, Gran Canariji, Sassariju da bi nakon toga dominirao u poljskom i rumunjskom prvenstvu. Nedavno je odigrao i nekoliko utakmica za Zadar s kojim je imao otvoren ugovor, a naposljetku je završio u Ciboni. Ovo je rješenje za Velićevu momčad nakon što su sporazumno raskinuli ugovor s centrom Kristijanom Krajinom. Na poziciji centra sad imaju tri kvalitetne 'petice': Filipa Bundovića, Matu Vucića i Planinića. Cibona je potpisala Planinića Ma kakav umor, mlada smo momčad! Žao mi je jer mislim da smo zaslužili i više od od boda, ali igrom moram biti zadovoljan, kaže Rožman. Prvo mjesto sada samo znači da smo na dobrom putu, rekao je Bjelica Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' vjenčanicu. Sliku svoje 'buduće' vjenčanice postavila je na Facebooku, ali zadivljujuća činjenica je ta da ta žena nije ni zaručena 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje

Županija KORONA REPORT Podijeli

69 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Karlovačkoj županiji. Umrlo troje ljudi

Na bolničkom liječenju je ukupno 76 pozitivnih pacijenata

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji potvrđeno je 69 novih slučajeva zaraze virusom SARS-Cov-2. Tri muškarca su umrla, dvojica u karlovačkoj i jedan u ogulinskoj bolnici.

S područja Karlovca je 26 osoba, Barilović 1, Draganić 4, Duga Resa 11, Generalski Stol 1, Josipdol 2, Kamanje 1, Lasinja 1, Ogulin 8, Ozalj 3, Plaški 1, Saborsko 1, Slunj 4, Tounj 3, Vojnić 1, Žakanje 1

Preminuli su 91-godišnjak i 87-godišnjak te 75-godišnjak.

Na liječenju na karlovačkom COVID odjelu je 53 pozitivnih pacijenata. Osam osoba je na respiratoru, tri su novoprimljene. U samoizolaciji se nalazi 60 djelatnika bolnice – 47 zdravstvenih i 13 nezdravstvenih.

U Općoj bolnici Ogulin na COVID odjelu leži 23 pacijenata. U samoizolaciji je  56 djelatnika te bolnice, od čega je šest liječnika.

Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 2342 osobe. U samoizolaciji se nalazi 786 osoba.

Zapečaćen jedan kafić. Radio je duže od dozvoljenog

Inspekcije su i jučer bile na terenu. Ona karlovačke civilne zaštite u kontroli trgovina, uslužnih djelatnosti i ugostiteljskih objekata nije utvrdila nepravilnosti.

No, turistička inspekcija u kontroli radnog vremena u dva caffe bara u jednom je zabilježile prekoračenje. Objekt je zapečaćen. U četiri kafića u kojima je nadzor provela sanitarna inspekcija nepravilnosti nije bilo.

Pročitajte i ovo

NEDJELJA

Današnja brojka 138 pozitivnih