Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Cibona je potpisala novo pojačanje! Radi se o iskusnom centru Darku Planiniću (30) koji je potpisao do kraja ove sezone. Planinić, inače redoviti hrvatski reprezentativac, već je ranije igrao u Ciboni, a bio je u 'vukovima' i one godine kada su osvojili posljednu titulu regionalnog prvenstva. Sudjelovao je i na Olimpijskim igrama u Riju, a od tad je nastupao u Baskoniji, Gran Canariji, Sassariju da bi nakon toga dominirao u poljskom i rumunjskom prvenstvu. Nedavno je odigrao i nekoliko utakmica za Zadar s kojim je imao otvoren ugovor, a naposljetku je završio u Ciboni. Ovo je rješenje za Velićevu momčad nakon što su sporazumno raskinuli ugovor s centrom Kristijanom Krajinom. Na poziciji centra sad imaju tri kvalitetne 'petice': Filipa Bundovića, Matu Vucića i Planinića. Cibona je potpisala Planinića Ma kakav umor, mlada smo momčad! Žao mi je jer mislim da smo zaslužili i više od od boda, ali igrom moram biti zadovoljan, kaže Rožman. Prvo mjesto sada samo znači da smo na dobrom putu, rekao je Bjelica Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' vjenčanicu. Sliku svoje 'buduće' vjenčanice postavila je na Facebooku, ali zadivljujuća činjenica je ta da ta žena nije ni zaručena 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje Jesen uz serijale 24sata oriđiđi produkcije donosi vam pregršt zabave, a sad i novi mobitel Samsung Galaxy Note10+. Ostavi komentar ispod bilo koje epizode 'Firme' na YouTube kanalu 24sata uz hashtag #alijatovolim Najbolji komentar ispod serijala 'Firma' osvaja mobitel! Igramo se do sutra - zato brzo na naš YT

Županija PETAK Podijeli

72 slučaja novih pozitivnih, 3 osobe umrle

60 djelatnika karlovačke bolnice je u samoizolaciji

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji bilježe se  72 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2.

S područja grada Karlovca pozitivno je 40 osoba, u Dugoj Resi  7, Ogulinu 8, Ozlju 2, Slunju 2, Vojniću 4, Žakanju 1, Draganiću 2, Bariloviću 1, Netretiću 1, Josipdolu 1, Kamanju 2 te u Lasinji 1 osoba.

U Karlovačkoj županiji ukupno su do sada oboljele 2273 osobe.U samoizolaciji se nalazi 708 osoba.

U općoj bolnici Karlovac se na bolničkom liječenju nalaze 53 pacijenta, 7 osoba je na respiratoru, 10 je novoprimljenih, 3 osobe su otpuštene s bolničkog liječenja, a preminula je muška osoba u dobi od 63 godine.

U samoizolaciji se nalazi 60 djelatnika bolnice- 47 zdravstvenih i 13 nezdravstvenih.
U Općoj bolnici Ogulin na COVID odjelu leže 23 bolesnika. Preminula je jedna ženska osoba 1954.godište te muška osoba 1941.godište sa značajnim komorbiditetima. U samoizolaciji se nalazi 56 djelatnika bolnice, od toga 6 liječnika.

Pročitajte i ovo

NEDJELJA

Današnja brojka 138 pozitivnih