Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Karlovac ADVENTSKO KLIZANJE Podijeli

Advent u Karlovcu na razini proteklih. Besplatno klizanje će mu dati dodanu vrijednost

Klizanje je od 10. do 31. prosinca besplatno za sve posjetitelje, ali potrebne su ulaznice zbog ograničenog broja klizača

Ovogodišnji Advent u Karlovcu bit će na razini proteklih i zanimljiv ne samo Karlovčanima već i šire. Rekao je gradonačelnik Damir Mandić na pressici uoči početka rada klizališta kod Sokolskog doma.

Ono se otvara sutra terminom u 17 sati i bit će besplatno sve dok traje Advent, 31. prosinca. Do tada će raditi i jedna kućica sa slasticama i toplim napitcima.

Na led će odjednom moći 100 klizača što je znatno više nego lani kada je zbog epidemioloških mjera klizalo samo 25 ljudi po terminu.

No, bez obzira na to, kaže direktor Mladosti Ivan Uđbinac, klizalište je lani bilo u plusu. Isto očekuju i ove godine.

Klizališt i lani bilo u plusu

-Lani smo ostvarili 7.500 kuna zarade. Za ovu moramo pričekati kraj sezone pa ćemo znati rezultate, ali prema svim projekcijama i ako neće biti promjena s epidemiološkim mjerama, klizalište će poslovati s pozitivnom nulom.

Iako je klizanje besplatno potrebno je podići ulaznice sa točno naznačenim terminom

Klizalište će ove godine biti odličan dodatak Adventu u Karlovcu, slaže se gradonačelnik koji se posebno ove godine raduje toj manifestaciji. Očekuje zanimljiva dva tjedna.

-Drago mi je da smo ove godine stavili naglasak na lokalnu ekipu. Mislim da će sadržaj biti na razini proteklih advenata u Karlovcu i da će biti zanimljivi ne samo nama u Karlovcu nego i šire. Radujem se svim posjetiteljima. Rekao je Mandić i pozvao sve da dođu, uživaju uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Aquaestil upisao obje pobjede prvog dana Europe Trophy kupa u Bratislavi