Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Život NOVO NENORMALNO Podijeli

Adventa u Dugoj Resi neće biti, ali klizalište će raditi

Klizalište bi se trebalo otvoriti 28. studenog i trebalo bi trajati do početka siječnja, svakoga dana od 10 do 12 i od 16 do 22 sata

Turistička zajednica područja Četiri rijeke otkazala je dugoreški Advent na Mrežnici. Nastupa Klape Intrade, dogovorenog još  u ljeti, također neće biti.

Ipak, klizalište će biti u funkciji, otkriva direktor Ivan Puškarić.

-Dugoreški advent je bio spreman, program odavno definiran, ali u razgovoru s gradskim ocima i stožerom civilne zaštite nismo mogli dobiti garancije koje smo tražili. Odlučili smo program adventa otkazati, kaže Puškarić.

U Dugoj Resi je, naime, 27. prosinca trebala nastupati Klapa Intrade i Tomislav Bralić, ali u TZ-u nitko nije mogao garantirati da će to moći odraditi s obzirom na epidemiološku situaciju niti su u TZ-u mogli obvezati da će ljudi biti na distanci i da će sve proteći kako treba.

Uz klizalište barem koja ugostiteljska kućica

Ipak, klizalište će u Amfiteatru, na radost onih najmlađih, biti u funkciji te potpuno besplatno.

-Klizalište bi se trebalo otvoriti 28. studenog i trebalo bi trajati do početka siječnja, svakoga dana od 10 do 12 i od 16 do 22 sata. Opet će biti besplatno i klizanje i klizaljke. Inzistirat ćemo jedino na pridržavanju razmaka i svih epidemioloških preporuka, naglašava Puškarić.

Uz klizalište bi trebala biti barem jedna ugostiteljska kućica, naglašava Puškarić. Za Novu godinu u Dugoj Resi neće biti ni dočeka, ali hoće vatrometa, a Puškarić najavljuje još neka mala iznenađenja koja će ipak uljepšati božićno – novogodišnje vrijeme u gradu.

Pročitajte i ovo

OČEKIVANO

“Borovo” u Dugoj Resi zatvorilo vrata zbog dugogodišnje neisplativosti