Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac RADOVI Podijeli

Aglomeracija stiže na Malu Švarču

Tu će biti i investicija Grada Karlovca kroz koju će se u Ulici Mala Švarča izvesti rekonstrukcija prometnice duljine 1.900 m te izgradnja nogostupa, izgradnja 2.000 m oborinske odvodnje i polaganje DTK mreže.

Aglomeracija će uskoro početi i u naselju Mala Švarča. Izvođač radova najavio je kako će ovih dana započeti pripremni radovi: iskolčenja te rezanja asfalta, što predstavlja uvod u radove na izgradnji sanitarne kanalizacije.

Radovi u naselju Mala Švarča dio su grupe zajedno sa Zvijezdom i Gornjim Mekušjem, a obuhvaćaju izgradnju 5.716 m kanalizacijske mreže, izgradnju 1 crpne stanice odvodnje, izvedbu pripreme za kućne priključke odvodnje te rekonstrukciju 5.565 m vodoopskrbne mreže, na koju će se prespojiti postojeći kućni priključci vodoopskrbe.

Ti radovi izvodit će se u ulicama: Mala Švarča, Vinički put, Grički put, Put sv. Nikole, Kostanjevački put, Ulica Luke, Put sv. Doroteje.

Pored ovih radova, koje EU sufinancira sa 68,78 % iz Kohezijskog fonda, kroz tzv. paralelna ulaganja, realizirat će se investicija Grada Karlovca kroz koju će se u Ulici Mala Švarča izvesti rekonstrukcija prometnice duljine 1.900 m te izgradnja nogostupa, izgradnja 2.000 m oborinske odvodnje i polaganje DTK mreže.

Za više informacija građani mogu zvati  649 146 ili e-mail adresu: aglomeracija@vik-ka.hr

Uz to, 21. veljače planiran je susret u prostorijama Mjesnog odbora u 18:30, a formirat će se i termin za tjedne susrete u prostorijama Mjesnog odbora, kada će na raspolaganju građanima za pojedinačna pitanja i informiranje biti predstavnik Vodovoda i kanalizacije.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca fantastičnom obranom u derbiju ‘samljeli’ Umažane i došli na korak do naslova prvaka