Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Bilo da su lepršavi sa širokim nogavicama, uskog kroja i elegantni ili pak zaigranog cvjetnog uzroka - jasno je zašto već nekoliko ljeta zaredom ne silaze s modnog trona te ga dame svih dobnih skupina obožavaju Ljetni kombinezoni idealni su za casual i elegantne kombinacije Crna Gora je u utorak otvorila svoje granice za državljane Ruske Federacije i Azerbejdžana kako bi pomogla svoju turističku djelatnost koja ove godine zbog koronakrize bilježi ogromne gubitke Crna Gora je otvorila granice za Ruse: Spašava turističku sezonu Odlazak glazbene legende pogodio je brojne njegove kolege, koji se opraštaju od Dujmića. Nisu naravno iznimka ni njegovi fosili, s kojima je najdulje surađivao. Fosili shrvani Rajkovom smrću: 'Teško je, s njim odlazi i dio nas' Legendarni Španjolac, 'Sveti Iker' Casillas (39), u utorak je i službeno objavio kraj svoje kolosalne vratarske karijere . S reprezentacijom Španjolske osvojio je naslov svjetskog prvaka i dvije uzastopne titule europskog prvaka. U dresu madridskog Reala je u 16 godina osvojio tri Lige prvaka te po pet naslova prvaka Španjolske i Kupova prije no što je prešao u portugalski Porto. Tamo je osvojio još dva portugalska prvenstva te jedan Kup, a posljednji nastup imao je još u travnju prošle godine. U svibnju 2019. Casillas je pretrpio srčani udar no vratio se treninzima samo dva mjeseca potom. Ipak, s obzirom na zdravstveno stanje, nije upisao niti jedan nastup u protekloj sezoni, a Porto mu je sada ponudio mjesto u stručnom stožeru. Kolosalnu karijeru okončao je jedan od - najvećih u povijesti!

Županija OD SADA Podijeli

Ambulanta za trijažu pacijenata sumnjivih na koronu u staroj bolnici na Dubovcu od 0 do 24 sata

U timu dežuraju liječnik i medicinska sestra

Za sve one koji sumnjaju da su zaraženi koronavirusom od danas je od 0 do 24 sata dežurna ambulanta u karlovačkom Domu zdravlja tj. staroj bolnici na Dubovcu.

-Izdvojena ambulanta koja će raditi od 0 do 24 sata za trijažu pacijenata pod sumnjom na zaraženost novim koronavirusom na adresi Vlatka Mačeka 48. Napravljeni su svi rasporedi dežurstva u terminima 12 – 12 tj. u terminima od 7 do 19 i od 19 do 7, u timu je liječnik i medicinska sestra. Ambulantu se može kontaktirati na 091-614-9052, rekao je ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu Nikša Antica.

Pročitajte i ovo

DOBRO JE

Nema novih zaraženih, u samoizolaciji 58 osoba