Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT Podijeli

Ana Stavljenić Rukavina: Lista Stranke rada i solidarnosti je neuobičajena, 26. svibnja na izbore neka izađu svi koji se osjćaju dobro

EU mladima nudi nove mogućnosti obrazovanja i stjecanja iskustva

U nedjelju, 26. svibnja, svi koji se osjećaju dobro trebaju izaći na izbore za Europski parlament bez obzira pada li kiša ili će biti lijepo vrijeme, poručila je potpredsjednica Stranke rada i solidarnosti Ana Stavljenić Rukavina danas na tržnici u Karlovcu. 

– Ovi izbori su jako važni za Hrvatsku, za našu budućnost u Europskoj uniji, za sve ono što ćemo kroz sljedeću fazu moći koristiti i što se tiče fondova Europske unije, ali prije svega važno je za naše mlade. Mladima se pruža mogućnost boljeg obrazovanja i šireg razumijevanja kako izabrati svoju profesiju, pripremiti se za život. Šansa je za mlade da steknu iskustva negdje vani i da na neki način promijene duhovno stanje kod nas. Vjerujem da kad dođu oni koji su prošli jedan drugi stupanj edukacije, koji su prošli svijet, koji su vidjeli kako se živi i radi drugdje da ćemo se i  mi kao društvo promijeniti, pojasnila je Stavljenić – Rukavina.

Lista Stranke rada i solidarnosti je neuobičajena za stranačku listu, kaže. Na njoj se od 12 nalazi 11 nestranačkih kandidata, stručnjaci u svojim područjima. Očekuju da će u EU parlamentu osvojiti dva mandata.

Pročitajte i ovo

REKORDNA 2019.

Najviše u pet godina: Poduzetnici u Karlovačkoj županiji lani prihodovali 10,3 milijardi kuna