Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Crna kronika ISTRAGA TRAJE Podijeli

Automobil pljačkaša bankomata pronađen kod bolnice na Švarči. Policija “zakopčana” i bez informacija

Ne čudi što informacija nema s obzirom na istragu koju policija radi

Automobil u kojem su još uvijek nepoznati lopovi stigli na Dubovac pred bankomat Karlovačke banke, razvalili ga pa pobjegli, pronađen je kod bolnice na Švarči.

Pronađen je tijekom dana kad je pljačka i izvršena, no više detalja nije poznato. Jedino što se zna jest da je policija cijeli dan “češljala” taj dio nastojeći otkriti trag više.

S obzirom na cijeli slučaj, ne čudi što policija ne daje nikakve informacije, pa čak niti na “kapaljku” jer sve što “procuri” može ugroziti istragu. Nemoguće je tako provjeriti  odnosno dobiti službenu potvrdu ili negaciju informacija da su lopovi nakon što  su “promijenili” automobil, pobjegli na autoput i to preko izlaza Novigrad na Dobri, ali i da je riječ o ljudima koji nisu s karlovačkog područja.

Također, visi u zraku i odgovor na pitanje o mogućim lokalnim pomagačima te organizatorima, kao i to zašto je “dignut” u zrak baš ovaj bankomat, a ne i onaj do njega. Javnost s nestrpljenjem očekuje rezultate i odgovore o počiniteljima “filmske” pljačke na Dubovcu.

 

Pročitajte i ovo

DOBAR DAN, KAKO STE

Policija u prekršaju uhvatila jednog biciklista, jednog vozača romobila, a i jednog pijanog za volanom