Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija AUTOŠKOLE Podijeli

Autoškole u županiji neće sniziti cijene:To loše utječe na kvalitetu

Autoškole u Karlovačkoj županiji usuglašene oko cijena i promjena novog pravilnika o autoškolama

Djecu moramo naučiti pravilno i kvalitetno upravljati automobilima. Pogotovo je to važno u ovo vrijeme kada su auti sve brži pa vještina upravljanja i sigurmost moraju biti na prvom mjestu. Poruke su to autoškola iz cijele Karlovačke županije.

-Ukoliko bismo smanjili cijenu polaganja, odrazilo bi se to na kvalitetu rada i usluga jer bismo morali neke djelatnike otpuštati, nekima sniziti iznos plaće, naglašava vlasnik autoškole Signal iz Duge Rese, Rajko Vlaisavljević.

Dugorešani koji se žele obučiti za vožnju neka planiraju izdvojiti nešto više od 7000 kuna.

-5910 kuna je cijena obuke, plus troškovi liječničkog pregleda, prve pomoći. Uz to, potrebno je polaganje prometnih propisa i vožnje. Sve ukupno iznosi 7200 kuna, pojašnjava Vlaisavljević.

Promjene koje su postale aktualne od 1. siječnja donijele su i mogućnost korištenja automobila u starosti od 10 godina u autoškolama, što je prema mišljenju iskusnih instruktora, loše. Sve ovo naglasio je i Dobrivoje Kovačević stručni voditelj autoškole Autokluba Karlovac kada je još prije nekoliko mjeseci komentirao najavu novog Zakona. Promjene će pogodovati otvaranju novih, malih autoškola, no sve je to na uštrb kvalitete.

Pročitajte i ovo

RAST NEZAPOSLENOSTI

Nakon pada nagli skok nezaposlenosti u Karlovačkoj županiji, u studenom veća za 3,2 %