Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Život VELIKI KVAR Podijeli

Od jučer bez vode 400 domaćinstava u Donjem Mrzlom Polju, a od jutros i cijela Duga Resa

Mjesto puknuća cijevi Komunalno još uvijek traži

Zbog velikog kvara na cjevovodu područje Donjem Mrzlog Polja odnosno oko 400 domaćinstava već drugi dan nema vodu ili je ima vrlo malo, s prekidima.

Radio Mrežnica doznaje da se radi o ozbiljnom kvaru, puknuću cijevi, kojeg još uvijek u Komunalnom traže. Dok čekaju tvrtku koja će im snimiti cijevi iznutra kod vulkanizera i kod Učeničkog doma i pomoći naći kvar, područje Donjeg Mrzlog Polja će biti prespojeno na vodospremu Novigrad jer je Vinica, s dolaskom dana i povećanom potrošnjom, opet prazna.

– U tom prespajanju i stabilizaciji vodoopskrbe doći će do toga da će, posebno viši dijelovi, imati smanjen pritisak ili u potpunosti biti bez vode, kažu u Komunalnom i dodaju da će do stabilizacije u najboljem slučaju doći tijekom današnjeg, a u najgorem tijekom sutrašnjeg dana.

DODATAK:

Nakon što u Donjem Mrzlom Polju vode nema od jučer, tijekom današnjeg prijepodneva zbog kvara je bez vode ostalo i svo područje grada Duge Rese. Kvar bi trebao biti popravljen do 12 sati, ali ako dođe do, kako kažu u Komunalnom, “produžetaka” javit će na vrijeme.

Foto: Ilustracija

Pročitajte i ovo

MARATON NA KORANI

Romano Mužak i Ivana Žigman prvi na Finswimming maratonu Korana