Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Karlovac MOŽE I BEZ NATJEČAJA Podijeli

Bivši dožupan Šafar bez natječaja zaposlen u Vodovodu i kanalizaciji

Ono što vrijedi za jedne, na druge se ne primjenjuje

Nakon što mu je 1. prosinca isteklo dodatnih dužnosničkih šest mjeseci, bivši dožupan Josip Šafar našao je novi posao. Zaposlen je u Vodovodu i kanalizaciji.

Potvrdio je to direktor ove gradske tvrtke Ivica Horvat na konferenciji za novinare. Šafar je u ViK-u od jučer, a zaposlen je bez natječaja, također je potvrdio Horvat.

Sa Šafarovim zapošljavanjem upoznat i gradonačelnik

Na pitanje jesu li gradonačelnik i gradska uprava s time upoznati odgovorio je potvrdno. Podsjetimo, od kraja lipnja na snazi gradonačelnikova zabrana zapošljavanja u gradskim tvrtkama te ubuduće nema zapošljavanja bez natječaja.

– Gospodin Šafar je s mjesta direktora ViK-a otišao na dužnost u Županiju. Nije ugovorom imao osiguran povratak. Zaposlili smo ga bez natječaja jer smo d.o.o. i nismo obveznici raspisivanja. Gradonačelnik je upoznat s time. Josip Šafar je došao na upražnjeno radno mjesto stručnjaka za upravljanje kvalitetom, rekao je Horvat novinarima.

Šafar je jedan od devet ove godine zaposlenih u Vodovodu i kanalizaciji u zadnjih godinu dana. U istom periodu iz firme je, uglavnom zbog mirovine, otišlo 10 zaposlenika.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”