Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac GASTRO DESTINACIJA Podijeli

Brendiranje karlovačke gastronomije: Jela s pivom i gljivama hit ovog ljeta u restoranima

Kao nastavak planiranih aktivnosti i brendiranja karlovačke gastronomije u karlovačkim ugostiteljskim objektima pripremaju se tematski meniji

Ljubav ide kroz želudac, pa će upravo taj recept Turistička zajednica grada Karlovca primjeniti za privlačenje gostiju ovoga ljeta.

Zahvaljujući IQM projektu i radionici za kuhare karlovačkih restorana, na kojoj su se razmjenjivala znanja i recepti o lokalnim jelima, započelo je brendiranje Karlovca i kao kvalitetne gastronomske destinacije.

Hrana magnet za posjetitelje

Upravo je originalnost gastro ponude neke destinacije, pa još ako se radi o lokalnim specijalitetima, oduvijek magnet za posjetitelje.

Pivo je jedan od zaštitnih znakova karlovačkog kraja, poznatog po tradiciji pivarstva, te po manifestaciji Dani piva Karlovac. Upravo će jela s pivom biti posebnost ove ljetne sezone od lipnja do rujna u ponudi karlovačkih restorana. Kao nastavak planiranih aktivnosti i brendiranja karlovačke gastronomije u karlovačkim ugostiteljskim objektima pripremaju se tematski meniji.

Gastro ponuda upotpunit će doživljaj

Cilj je povećanje vidljivosti i bolja prezentacija lokalne gastronomije te privlačenje posjetitelja motiviranih originalnom gastronomskom ponudom u Karlovac, kažu u Turističkoj zajednici.

-Puno je toga što Karlovac u ovom trenu može ponuditi svojim gostima. Naše velike atrakcije – Slatkovodni akvarij Aquatika i Muzej Domovinskog rata na Turnju dva su odlična mamca za dolazak u Karlovac. U kombinaciji sa brojnim kulturnim znamenitostima i aktivnostima u prirodi i na vodi koje nude naše turističke agencije, kvalitetna gastronomska ponuda ono je što će upotpuniti doživljaj posjetitelja u destinaciji. Naši restorani tu kvalitetu imaju i veseli nas što ju možemo pokazati posjetiteljima,  izjavila je direktorica Marina Burić.

Pročitajte i ovo

ZAHLADILO JE

Gradska toplana počela grijati Karlovčane