Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Život AKO VAS ZANIMA Podijeli

Čeka nas drugi Puni mjesec u listopadu, znan i kao Plavi. Škicnite što zvijezde govore

Kombinacija Plavog mjeseca i Noći vještica mnogima zvuči misteriozno i dramatično 🙂

Zadnji dan listopada rezerviran je za Pun mjesec, drugi u ovom mjesecu koji se zbog toga naziva i Plavi mjesec.

Fenomen Plavog mjeseca mnogi povezuju s melankolijom, a zadnji Plavi mjesec bio je 31. ožujka 2018.godine dok će sljedeći biti 22. kolovoza 2021.godine.

Ovogodišnji Plavi mjesec skloni mistici povezuju i s Noći vještica, no osim tajanstvenosti i prilike za malo “twilight zone”, na to se ne bi trebalo previše obazirati.

No, ono što bi one koji vjeruju u zvijezde moglo zanimati jest što se ovaj Puni mjesec odigrava na relaciji Škorpija-Bik, točnije Sunce i Mjesec bit će u opoziciji na 8 stupnjeva ovih znakova, a emocionalni Mjesec dobit će i suputnika – hirovitog Urana koji se trenutno nalazi upravo na 8 stupnjeva Bika. Bez puno filozofiranja, a  i da ne trošite novac na telefonske astrologe, guglate i slično, besplatno objašnjenje bilo bi: Bit će to dan, točnije razdoblje Punog mjeseca koje će donijeti dosta napetosti, nervoze, a vjerojatno i nekih neočekivanih odluka ili neočekivanih događaja, za nekog možda i revolucionarnih.Mnogi će ljudi osjetiti nervozu, možda i “nabrijanost”, bit će tanjih živaca, osobito Bikovi i Škorpioni, no moglo bi okrznuti i Lavove i Vodenjake, a najveći problem bit će s emocijama. Zato bi najbolje ovih dana bilo staviti izražavanje emocija pomalo na minimum, jer bile one male ili velike, bit će možda nezgodno primljene od druge strane.

Neki bi se mogli odlučiti i na iznenadne poteze u životu ili jednostavno biti primorani na rez, a u svemu bi bilo najbolje promisliti, pitati za savjet i strpiti se.

Što će ovaj Pun mjesec donijeti na razini svjetskih događaja teško je za predvidjeti no treba imati na umu da su 3. studenog američki izbori, da svijetom vlada sve više nezadovoljstva zbog korona-mjera i cjelokupne situacije, a da sve više njih nasilje nažalost uzima kao način rješavanja problema.

Pročitajte i ovo

LJUBAV ZA KAMIONE

Mario Mržljak majstor je maketarstva: Njegovi rukom rađeni kamioni prava su remek djela