Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija NAJBOLJI RADOVI Podijeli

Centar 112 nagradio male likovnjake i literarce

Male likovnjake i literarce iz vrtića i osnovnih škola Karlovačke županije, koji su među 180 pristiglih radova izabrani kao najbolji, nagradio je Područni ured za zaštitu i spašavanje Karlovac.  Djeca i učenici svojim su se radovima natjecali u slikanju ili opisivanju spašavatelja, intervencija žurnih službi i obuhvatili sve teme vezane uz nesreće, katastrofe i snage civilne […]

Male likovnjake i literarce iz vrtića i osnovnih škola Karlovačke županije, koji su među 180 pristiglih radova izabrani kao najbolji, nagradio je Područni ured za zaštitu i spašavanje Karlovac. 

Djeca i učenici svojim su se radovima natjecali u slikanju ili opisivanju spašavatelja, intervencija žurnih službi i obuhvatili sve teme vezane uz nesreće, katastrofe i snage civilne zaštite. Natječaj je dio preventivnih aktivnosti usmjeren na podizanje svijesti o postojanju prijetnji od prirodnih i tehničko-tehnoloških nesreća.

Najbolji predškolci ove godine su Jana Juhas, dječji vrtić Bistrac iz Ogulina, Dea Mikuličin, dječji vrtić Grabrik i Vana Puškarić, također Bistrac Ogulin te osnovnoškolci – Lora Živko, OŠ Rečica, Lorena Matošević, OŠ Turanj, područna škola Cerovac Vukmanićki i Zara DružakOŠ Turanj. Najbolji u poeziji i prozi bili su učenici: Gabrijel Dujlović, OŠ Vojnić, Ilija Bosnić, OŠ Turanj, područna škola Cerovac Vukmanićki i Leonarda Vrbanić također iz OŠ Turanj.
Od učenika viših razreda osnovne škole najbolje su slikale učenice Katarina Bijelić iz OŠ Vojnić, Paula Crnolatac i Klara Zebić iz OŠ Antun Klasinc iz Lasinje.

Pročitajte i ovo

SVETA JELENA U RAKOVICI

Rakovica tri dana slavi svoju zaštitnicu svetu Jelenu