Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Županija ZA KOMPETENTNOST Podijeli

Centar kompetentnosti u Karlovcu imat će regionalni karakter

S partnerima iz Primorsko – goranske županije danas održan sastanak

Sastanak oko izrade projektnih prijava za natječaj “Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju” održan je danas u Uredu župana s partnerima iz Primorsko – goranske županije.

Obje Županije, uz pomoć svojih Razvojnih agencija, angažirale su se kako bi svojim školama, nositeljima Regionalnih centara kompetentnosti, pružile stručnu i svaku drugu pomoć pri izradi projektnih prijava na spomenuti natječaj.

Tehnička škola Karlovac jedina je u Hrvatskoj koja na natječaj prijavljuje dva projekta, kao nositelj dvaju Regionalnih centara kompetentnosti: u sektorima strojarstvo te elektrotehnika i računalstvo.

– Partner našoj Tehničkoj školi u projektu za RCK u sektoru strojarstva je Elektroindsutrijska i obrtnička škola Rijeka. Ugostiteljska škola Opatija prijavljuje projekt RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva, a partner joj je Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac. Na sastanku su dogovoreni konkretni koraci te međusobne obveze i zadaće u izradi projektnih prijedloga, kao i održavanje daljnjih redovnih koordinacija na razini obje Županije, Razvojnih agencije te svih uključenih škola, kažu u županiji.

Pročitajte i ovo

POPRAVLJAT ĆE KOLNIK

Interventna sanacija: Most u Gornjem Pokupju sutra zatvoren za promet