Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Karlovac ZAMETENI VODOMJERI Podijeli

Cerovac, Vukmanić, Rečica, Šišljavić i naselja uz desnu obalu Kupe očistite pristup vodomjerima

Vodovod i kanalizacija ih moraju očitati, a ako neće moći, obračun ide po prethodnom mjesecu

Djelatnici Vodovoda i kanalizacije i po snijegu moraju očitavati brojila, ali ako do njih ne mogu jer vodomjeri nisu očišćeni, vodu će ViK obračunati po potrošnji od prethodnog mjeseca.

Zato iz ove karlovačke gradske tvrtke podsjećaju građane da su kokd nepovoljnih vremenskih prilika odgovorni za stanje funkcionalne ispravnosti kao i pristupačnosti internih vodovodnih instalacija, što uključuje i vodomjerno okno.

-Naši djelatnici su tijekom siječnja očitali stanje potrošnje vode u većini gradskih i prigradskih naselja, a preostala su još naselja: Cerovac, Vukmanić, Rečica, Šišljavić te ona uz desnu obalu Kupe. Molimo korisnike sa tih područja da očiste snijeg te omoguće pristup vodomjernom oknu. Ukoliko do toga ne dođe, naši djelatnici neće biti u mogućnosti očitati potrošnju vode te će se u takvom slučaju za obračun koristiti prosjek potrošene količine vode u prethodnom mjesecu, kažu u ViK-u.

Korisnici mogu i sami dojaviti stanje vodomjera na slijedeće kontakte: 649 113, 114 ili 115 ili putem obrasca koji se nalazi na web stranici tvrtke.

– Ukoliko se nepovoljni vremenski uvjeti nastave u veljači, ova obavijest i podsjetnik vrijede za sve korisnike naših usluga, dodaju i Vodovodu i kanalizaciji.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”