Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac JAVITE SE Podijeli

Čistoća umanjuje račune obrtnicima i poduzetnicima koji ne rade zbog mjera

Početak slanja zahtjeva za oslobađanje plaćanja za prikupljanje otpada je u ponedjeljak

Čistoća Karlovac umanjit će račune poduzetnicima i obrtnicima koji su 19.3. morali obustaviti rad na 30 dana zbog uvođenja mjera ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

Oni koji podnesu zahtjev bit će oslobođeni plaćanja usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada za vrijeme obustava rada pojedinih djelatnosti.

Obrazac zahtjeva bit će dostupan na web stranici Čistoće d.o.o. Karlovac www.cistocaka.hr od ponedjeljka, 30. ožujka

-Ukoliko dođe do promjene vremena trajanja obustave rada po navedenoj Odluci, oslobađanje plaćanja naše usluge uskladit će se sa odredbama Odluke, kažu u Čistoći.

Obrazac zahtjeva bit će dostupan na web stranici Čistoće www.cistocaka.hr od ponedjeljka, a popunjene treba poslati isključivo internetom i to tako da ga se popuni online pa će automatski biti poslan Čistoći ili skeniranog na e-mail reklamacije@cistocaka.hr ili na fax.: 047/616-135.

Za sva pitanja zovite 047/601-494 ili pišite na spomenuti mail.

– Koristimo priliku još istaknuti da se, izuzev prekida rada Reciklažnog dvorišta Mala Švarča, sve poslovne aktivnosti Čistoće d.o.o. Karlovac odvijaju normalno te se provode sve mjere zaštite i prevencije sa ciljem sprječavanja širenja virusa COVID – 19. U slučaju bilo kakvih promjena javnost ćemo na vrijeme obavijestiti, dodaju u Čistoći Karlovac.

Pročitajte i ovo

5. ROĐENDAN

Aquatika danas časti besplatnim ulazom u akvarij