Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac PODJELE SU POČELE Podijeli

Croatian Pink Floyd u Šancu: Unutar ograde oni s covid potvrdama, na ogradi ostali

Hitovi Pink Floyda za ljubitelje glazbe

Takozvani covid free događaj bio je koncert Croatian Pink Floyda u karlovačkom šancu, odnosno početak Karlovac Open Air Tribute Festivala.

To znači da su na prostor Šanca mogli oni s covid potvdama – cijepljeni, s potvrdom o preboljenju ili negativnim testom, a izvan ograde, odijeljeni oni drugi, odnosno bez “certifikata”.

Audio-vizualni spektakl karlovačkih glazbenika i umjetnika projekt je namijenjen svakom ljubitelju Pink Floyda, britanske grupe koja je ispisala posebnu stranicu u povijesti rock glazbe. Djeluju 4 godine a zasad su nastupali u mnogim hrvatskim gradovima . Na repertoaru su bili brojni veliki hitovi Floydovca: Shine on you crazy diamond, Money, Time, Comfortably numb, Another brick in the wall…

Karlovačkoj publici predstavili su novi koncept showa s velikim video zidom i specijalnim efektima.

Iako će se odgovorni pozvati na zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti i  frazu “To je za vašu sigurnost”,  ovakve slike sve su samo ne normalnom oku ugodne za gledati, a segregacija ljudi koja se događa, a koji su svi rođeni pod istim nebom i svi bi trebali imati ista prava, ostavlja lagano gorak okus u ustima.

Inače, ima glazbenika koji su ovih dana imali zakazane koncerte i nastupe po Hrvatskoj, ali su odbili pjevati po principu podijeljene publike čime su pokazali svoj stav.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini