Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Glazba Karlovac Video MEGA SHOW Podijeli

FOTO, VIDEO: The Croatian Pink Floyd Show ostavio karlovačku publiku bez daha

The Croatian Pink Floys Show oduševio Karlovac

Organizatori The Croatian Pink Floyd Showa uistinu mogu biti zadovoljni svojim “proizvodom” koji su isporučili publici. A i publika koja je ovom eventu dala veću i jaču dimenziju nije skrivala oduševljenje i uživanje.

I ona je svojom energijom bila dio ovog spektakla u Domu HV Zrinski koji je bez sumnje prekretnica na karlovačkoj kulturnoj sceni. O ovom glazbeno-scenskom performansu, nesumnjivo je, tek će se čuti.

Svjetlosni, zvučni efekti, čarobna svirka i nestvarno dobri glasovi

Light show uz izmjenjivanje kadrova originalnih spotova Pink Floyda dodatno je “nabrijao” atmosferu. Spontani aplauzi te sekunde bez riječi i daha dokazali su koliko je publika bila zadovoljna i ugodno iznenađena.

Emocije su bile toliko intenzivne da je “wow efekt” jačao iz pjesme u pjesmu. Posebno je bila dirljiva gesta kada je pjevač Damir Biondić, Wish You Were Here posvetio tragično preminulom prijatelju Matku Pavlakoviću.

Svevremenski hitovi poput Hey you, Money, Shine on You Crazy Diamond, Keep Talking, High Hopes, Another brick in the wall, Us and Them (…) samo su neki od hitova koji su držali pažnju puna dva sata. The Croatian Pink Floyd Show predstavljen je svirački i pjevački točno, precizno, s osjećajem i velikom odgovornošću i prema originalnim izvedbama i prema publici.

Gostovao je Mali zbor Glazbene škole

Posebno je simpatičan bio Mali zbor Glazbene škole Karlovac koji je gostovao u pjesmi Another Brick in the Wall. Mali pjevači svoj su posao odradili na visini zadatka. Ponosni i sretni što su dio ove lijepe priče. Nije im dugo trebalo da nauče pjesmu, otkrila nam je 11-godišnja članica zbora Ira Degač koja i inače voli slušati Pink Floyd.

-Imali smo 4 do 5 proba. Tako da smo brzo naučili svoje dionice. Bilo nam je zabavno jako. Kada smo došli na pozornicu svi smo se bojali da nešto ne zeznemo, ali sve je prošlo dobro. Ako će se opet organizirati The Croatian Pink Floyd Show, pozivam sve ljude da to dođu čuti i vidjeti.

Svi članovi benda pokazali su veliku razinu profesionalnosti, uvježbanosti, virtuoznosti i osjećaja za lijepo. No, prije svega posebno su bili razgaljeni publikom zbog koje sve ovo i nastaje.

-Posebno sam zahvalan svima koji su došli. Bila je prekrasna emocija tijekom cijelog koncerta. Ovo je bio neopisivi gušt. Imam dosta godina i sviram dosta dugo, ali ovako nešto još nisam doživio, ističe Damir Biondić.

Stoga je za očekivati da neće samo karlovačku publiku ostavljati bez daha. Njihova kvaliteta je vrijedna pokazivanja svijetu.

Pročitajte i ovo

DIO MOG ŽIVOTA

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca