Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Vruća popodneva je lakše prebroditi uz hladnu kavu kojoj smo dodali aromu vanilije. Ako niste baš obožavatelji vanilije, aromu možete zamijeniti lješnjakom ili karamelom Tri recepta za ledenu kavu: S vanilijom, šlagom i sladoledom Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom, napisali su iz kazališta Glumica Ana Maras Harmander završila u bolnici nakon što je na nju pao dio scenografije... Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje'

Život A NIJE JESEN Podijeli

Danas oko nas magla i kiša. Kad u lipnju pada, ima ploda i bez rada, ali i nema ljeta do sv. Petra

Meteorolozi ipak najavljuju ovogodišnje vruće ljeto s temperaturama do 40 C

Iako je s prvim danom lipnja počelo klimatsko ljeto, daleko smo od ljetnih radosti. Temperatura oko 15 C danas na našem području i kiša više “vuku” na jesen.

Ovaj lipanj očito će biti drugačiji od dosadašnjih, temperature su relativno niske, mnogi su još uvijek u jaknama i dugim rukavima. Ipak, ova kiša koja uporno pada je jako dobra jer kako kaže narod “kad u lipnju kiša pada, ima ploda i bez rada”.

A uz onu  “nema ljeta do sv. Petra”, a to je 29. lipnja,  trebalo bi shvatiti da bi ljeto prema tome trebalo početi krajem lipnja.  Ljubitelji vrućeg ljeta ove godine doći će na svoje jer bi ljeto, unatoč hladnijem i kišnom početku, ipak trebalo biti jako vruće s temperaturama do 40 C.

 

Pročitajte i ovo

POGOĐEN SNAJPEROM 1991.

Sjećanje na Gordana Lederera: Prije 29 godina pokušao ga je spasiti i današnji ministar Medved