Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo! Atraktivna plavuša koju zovu 'Vruća Sneki'  na slavlju je angažirala Rozgu da zabavlja uzvanike. Dobro raspoložena Snežana pjevala je s Rozgom i sve dokumentirala na svom Instagram profilu Prije samo mjesec dana supruga Milana Borjana pjevala i slavila 40. rođendan uz Jelenu Rozgu

Karlovac OČI U OČI Podijeli

Danas zbor građana na Borlinu i Dubovcu: Pripremite pitanja, kritike, prijedloge ili pohvale gradskoj vlasti

Borlinčani i Dubovčaki danas bi trebali biti spremni

Danas počinju zborovi građana po karlovačkim mjesnim odborima i četvrtima na kojima građani mogu gradonačelniku i gradskoj vlasti reći što ih muči.

Prvi na redu su Borlin od 17,30 sati, a onda u 19,30 sati Dubovac. Borlinčani će se okupiti u prostorijama mjesnog odbora, a Dubovčaki u školi.

Kritike, prijedloge, pohvale, sve se to očekuje na zborovima građana, a uz gradonačelnika i njegove “ljude”, bit će tu i direktori gradskih tvrtki i ustanova. Više pročitajte ovdje.

Zbor građana osmišljen je da u 15 minuta gradska vlast predstavi svoje, a potom građani pitaju.

Ovaj tjedan još su na rasporedu ovi zborovi građana:

Utorak, 13.9.2022. – 17,30 do 19,00 sati – MO Donje Pokupje (prostorije Mjesnog odbora)
Utorak, 13.9.2022. – 19,30 do 21,00 sat – GČ Drežnik Hrnetić (Područna škola Hrnetić)

Srijeda, 14.9.2022. – 17,30 do 19,00 sati – GČ Zvijezda (Knjižnica za mlade)
Srijeda, 14.9.2022. – 19,30 do 21,00 sat – GČ Gaza (Prirodoslovna škola)

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda