Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport TENIS Podijeli

Dani otvorenih vrata u Teniskom klubu Karlovac sljedeće tri subote

Sva zainteresirana djeca i roditelji s karlovačkog područja mogu doći u Vrbanićev perivoj u predviđenim terminima.

KARLOVAC – Teniski klub Karlovac sljedeće tri subote, 22. i 29. veljače te 7. ožujka, organizira Dane otvorenih vrata za djecu i roditelje s karlovačkog područja.

Djeca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole i mlađa moći će besplatno probati igrati tenis na terenima u Vrbanićevom perivoju između 1o i 11 sati, dok je za djecu od petog do osmog razreda i stariju rezerviran termin od 11 do 12 sati. Stručni kadar Teniskog kluba Karlovac, predvođen Dejanom Gačićem, dugogodišnjim glavnim trenerom kluba i izbornikom mlađih selekcija Hrvatskog teniskog saveza, u tih nekoliko termina približit će djeci osnove ‘bijelog sporta’ i uvesti ih u tradiciju koja u Vrbanićevom perivoju živi već 109 godina.

– U pripremama za novu sezonu igranja na otvorenom i mi smo se odlučili – otvoriti. Akcijama poput ove želimo dodatno popularizirati tenis u Karlovcu, pogotovo među najmlađom populacijom. Naravno, dob ni u ovoj akciji nije presudna, pa pozivamo sve one željne učenja da dođu u Teniski klub Karlovac i vide zbog čega se milijuni ljudi svakodnevno bave najrasprostranjenijim i najpopularnijim individualnim sportom na svijetu – naglasio je predsjednik kluba Tomislav Poljak.

Klub je za ovu akciju, osim trenerskog kadra, osigurao i svu potrebnu opremu pa zainteresirana djeca sa sobom trebaju donijeti samo sportsku odjeću i obuću te dobru volju. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na 091 8808-715 ili tkkarlovac@gmail.com.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 s 2:0 bolji od Vatrogasca, prvotimci u nastavku odigrali ‘pod ručnom’