Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović proslavio je svoj 28. rođendan. Tom je prigodom njegova supruga Marinela organizirala iznenađenje koje je oduševilo i Filipa.  Rođendanski party s najmilijima i najbližima rastopio je i srce boksačkog diva pa se tako toplim riječima zahvalio svima: - Hvala mojoj predivnoj supruzi na rođendanskom party iznenađenju i hvala svim mojim najmilijima na dolasku! Najbolji ste! - stoji na Instagamu. Najbolji hrvatski boksač i dalje čeka povratak u ring zbog pandemije koronavirusa. Sljedeća borba trebala je biti protiv 32-godišnjeg Amerikanca Jerryja Forresta, ali sve je odgođeno i još nije jasno što je sljedeće za Hrgovića. Marinela raznježila Hrgovića: 'Hvala ti na ovom iznenađenju' Pregled kvalitete imovine pet hrvatskih banaka proveden je na osnovu najnovije verzije ESB-ove metodologije pregleda kvalitete imovine, koja je objavljena u lipnju 2018. godine ESB: Svih pet hrvatskih banaka ima dovoljnu razinu kapitala Sve što nas okružuje u nama pobuđuje emocije, pozitivne ili negativne, pa tako i boje. Postoje ljudi koji panično strahuju od boja, kao da im od gledanja u boje život visi na koncu Utjecaj boja: Srebrna spašava život, a žuta vas može udebljati Drive-in kino produžili smo do 21. lipnja, no s tom praksom ne mislimo nastaviti, kažu iz Cinestara. Kad je riječ o novim naslovima, kažu da se na programu svakodnevno aktivno radi i pregovara. Multipleksi zatvoreni do kraja lipnja, ali zato ‘žive’ mala kina

Život VAŠA VIJEST Podijeli

Divlje odlagalište u samoj šumi na putu prema Lemić brdu i poligonu Cerovac

U šumi, izvan “vidljivosti” raste hrpa, a nitko ne reagira

Još jedna dramatična slika divljeg odlagališta na koju upozoravaju slušatelji i to na lokaciji između Lemić Brda, Cerovca i Kamenskog.

Na putu, u šumi nasuprot vojarne Kamensko, kroz šumu Štrekovac i dalje k Lemić Brdu nalazi se prava katastrofa i odlagalište otpada gdje se odlaže sve što se može i stigne. Apsolutno izvan obične vidljivosti lokacija je “savršena” za sve one koji tu iskrcavaju ono što im smeta.

– Potaknut slikama divljih smetlišta u našoj županiji, a koje objavljujete i s nadom da će N.N. (netko nadležan), nakon toga i djelovati ( Hr. šume, Zelenilo Karlovac, pa i MORH – pošto je ovo na njihovom “vojnom putu” k poligonu Cerovac ), kaže naš slušatelj i čitatelj i apelira da se za početak barem očisti lokacija ili da se u romskom naselju koje je na putu ili kod malog groblja u Kamenskom postave kontejneri i upozorenja.

 

 

Pročitajte i ovo

IZBORI

Petračić ide na parlamentarne izbore zajedno s Fokusom, Pametno i Nezavisnom listom Zagreb