Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život STUDENI STUDENI Podijeli

Dobro se obucite, stiže hladnije vrijeme, počinje sutra s kišom, pa bura…

U gorskim krajevima Hrvatske moguće su i pahulje

Ako je suditi po prognozi, u sljedećim danima trebat će se bolje obući, staviti kape, šal i rukavice jer dolazi zahladnjenje.

Počet će sutra burom, vrlo jakom pod Velebitom, a preselit će se duž cijele obale. No u gorskim predjelima moguć je i snijeg. Sve će ipak početi kišom koja bi se u noći na utorak mogla pretvoriti u pahulje, osobito u Gorskom kotaru.

Nemojte zaboraviti da je snazi uporaba zimske opreme.

U ponedjeljak će, dakle, kiše biti gotovo posvuda. Štoviše, osobito će na Jadranu biti i izraženijih pljuskova s grmljavinom, a nevolje će nekima stvarati i često jako jugo, na sjevernom Jadranu navečer bura. Vjerojatnost za snijeg u višem gorju se značajno smanjila u usporedbi s prošlim danima, ali se i dalje ne smije isključiti mogućnost za mjestimično lepršanje pahulja.

U utorak slijedi razvedravanje, na većini Jadrana uz jaku buru koja će oslabjeti u još stabilniju srijedu. U unutrašnjosti će biti mjestimičnog mraza, uglavnom pri tlu, a ponegdje vjerojatno i magle. Već od četvrtka povećava se vjerojatnost za novu promjenu vremena s kojom će od petka opet biti oborina.

foto:Ivica Pezić

Pročitajte i ovo

NEVIĐENO

Gradonačelnica Ozlja osudila vandalizam: Građani nisu zaslužili da se njihova imovina namjerno uništava