Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život VREMENSKI RINGIŠPIL Podijeli

Dolazi prava zima, najavljuju i 10 cm snijega, a za vikend i do 15 C

Na području Karlovačke županije očekuje se snijeg, ali i kiša koja se ledi pri dodiru s tlom

Izgleda da stiže doista prava zima jer je DHMZ izdao niz upozorenja zbog pogoršanja vremena koje nas očekuje u sljedećim danima.

DHMZ izdao je crveno upozorenje za područje Velebitskog kanala, narančasto za sjeverni Jadran i dio Dalmacije. Na području gospićke regije očekuje se 10 do 25 centimetara snijega. Građane upozoravaju da budu spremni na čestu pojavu snijega ili leda koji će dovesti do prekida u prometu.

Što se tiče karlovačke regije za srijedu najavljuju snijeg, a potom lokalno kišu koja se smrzava na tlu. Snijega bi moglo biti do 10 cm, a temperatura će se kretati oko 0 C. Područje karlovačke regije za sutra je u narančastom.

Hladno će biti srijedu i četvrtak  u kopnenom dijelu uz snijeg, kišu, susnježicu, kišu potom uz južinu ide osjetno zatopljenje tako da za vikend očekujemo čak 14, 15 stupnjeva. Dakle, čeka nas pravi vremenski ringišpil.

Pročitajte i ovo

KAKVA DJEVOJKA!

Katarina (24) se vratila iz Njemačke u domovinu: Život u Hrvatskoj je blagoslov, naše vrijednosti ne mogu se usporediti sa životom u tuđini, meni su bitne jednostavne stvari