Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini je put ka zacjeljivanju rana iz prošlosti

Život SUHE SLAVINE Podijeli

Duga Resa i rano jutros bez vode

Komunalno još uvijek pokušava smanjiti gubitke na vodospremi Vinica

Dugoreško Komunalno i dalje se bori s kvarovima na svom vodoopskrbnom sustavu zbog čega je grad i rano jutros bez vode.

– Na sustavu vodospreme Vinica nismo u mogućnosti smanjiti gubitke te se mogu očekivati povremeni nestanci u opskrbi vodom, a osobito na povišenom području, kažu iz Komunalnog.

Ekipe rade intenzivno na otklanjanju kvarova i puknuća, ali se usprkos tome opskrba neće bitnije stabilizirati ni tijekom današnjeg dana.

Uskoro bi vodu trebali dobiti i potrošači koji se opskrbljuju iz vodospreme Vidanka. Opskrba je prekinuta nakon što je došlo do kvara na magistralnom vodu iz Novigrada. On je poporavljen, a vodosprema Vidanka se u međuvremenu noćas napunila. Puštanje vode u sustav je započelo, ali sporo kako ne bi izazvalo nove kvarove odnosno puknuća cijevi.

– Molimo za razumijevanje i bit ćemo zahvalni za pomoć ako na svom području primjetite ispuštanje vode iz cjevovoda. Obavijestite našu dežurnu službu koja radi na otklanjanju nedostataka kako bi mogli odmah intervenirati, poručuju iz Komunalnog.

Pročitajte i ovo

RAD NAŠ SVAGDAŠNJI

U travnju nezaposlenost 6 % niža. Zaposleno 326 osoba, uglavnom na određeno