Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Međutim, ako ćemo biti objektivni i realni, nema samodostatnih ekonomija. Njemačka negdje pet do sedam puta hrane više uvozi, nego što izvozi, objasnio je analitičar Velimir Šonje Šonje: 'Ideja poljoprivrede koja sve spašava? To je romantizam' Vice Kendeš, Luka Juričić, Davor Kukec, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Matteo Pranić i Ivan Antunović službeno više nisu igrači HNK Šibenik. Luka Juričić u ovoj sezoni bio je najbolji strijelac Šibenika, u 18 nastupa dao 8 golova u prvenstvu i dva u Kupu. Ivan Antunović odigrao je ukupno 41 utakmicu, dao 7 golova i imao dvije asistencije. Davor Kukec za Šibenik je u protekle dvije godine nastupio u 59 utakmica, zabio 21 gol i dodao 4 asistencije. HNK Šibenik na svojim je stranicama zahvalio Vici, Luki, Davoru, Zvonimiru, Yusufu, Matteu i Ivanu na svemu što su dali u šibenskom dresu i zaželio im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere. Rastanak sa sedmoricom igrača Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom Potrošila na operacije 900.000 kn: 'Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce' Povezanost između sreće i starenja je čvrsta i duboka, a sve studije ukazuju na isti zaključak - stariji ljudi su sretniji, čak i kad se suočavaju sa problemima opadanja zdravlja i gubitka odnosa Sa starošću dolazi sreća, ali i manjak samopouzdanja te diskriminacija po starosnoj dobi

Županija ZAJEDNIČKO GRIJANJE OD 2020. Podijeli

Dvjema ogulinskim školama za zajedničku kotlovnicu odobreno 3,7 milijuna kuna

Projekt osvojio najviše bodova i prvi je na natječaju INTERREG IPA CBC

Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić i srednja Obrtničko tehnička škola u Ogulinu imat će zajedničku kotlovnicu. Projekt Karlovačke županije za zajednički sustav grijanja za ove dvije škole prošao je na natječaju s najviše bodova.

Prijavljen je bio na natječaj INTERREG IPA CBC, a ovaj tjedan objavljeni su rezultati. Izgradnja kotlovnice, u vrijednosti 3,7 milijuna kuna, ocijenjena je s najviše bodova i upravo je taj projekt pozicioniran kao prvi u navedenom natječaju.

-Radovi na ovom projektu trebali bi započeti odmah po potpisivanju Ugovora, što bi trebalo biti u siječnju 2020. godine. Završetak projekta očekuje se u srpnju sljedeće godine. Raduje još jedan uspješan projekt Karlovačke županije, financiran sredstvima EU, na području Ogulina, poručuju iz Karlovačke županije.

Foto: Šime Strikoman

Pročitajte i ovo

STIGLI REZULTATI

U Karlovcu jedna novooboljela osoba, u Ogulinu svi negativni