Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Crna kronika BEZ USPJEHA Podijeli

Dvodnevna potraga za dvojicom Karlovčana nestalih u Korani još bez rezultata: Tražit će ih i dalje

Potraga se nastavlja s novim danom

Dvodnevna opsežna potraga za dvojicom Karlovčana koji su upali u rijeku Koranu, na ušću Mrežnice u ovu rijeku, na području Turanjskog slapa još nije dala nikakve rezultate.

Potraga će se nastaviti i prvi dan novog tjedna, a visina vodostaja i činjenica da je rijeka mutna, ne olakšavaju posao tražiteljima.

Tijekom drugog dana pretrage pregledan je prostor nizvodno od mjesta gdje su nesretni muškarci ispali iz čamca, odnosno potez Korana i Turanjski slap pa do Kupe u Brođanima gdje im je pronađen čamac. Traže ih pripadnici HGSS-a kao i Javne vatrogasne postrojbe u Karlovcu, rade to s 3 čamca, a riječ je o dužini od 23 km. Vidljivost za ronioce u rijeci je vrlo mala pa je i to još jedan razlog koji otežava potragu.
U potrazi je sudjelovalo 7 članova HGSS stanice Karlovac te 3 pripadnika JVP Karlovac.
U narednim danima očekuje se daljnji pad vodostaja rijeka, a samim time i poboljšanje vidljivosti te se potraga nastavlja i u nadolazećim danima, kažu u HGSS-u.

Podsjetimo, u subotu oko 11,20 sati na Turanjskom slapu blizu ušća Mrežnice u Koranu, iz čamca su ispala trojica Karlovčana. Jedan je isplivao iz hladne i nabujale Korane, a druga dvojica su nestala.

Pročitajte i ovo

DOBAR DAN, KAKO STE

Policija u prekršaju uhvatila jednog biciklista, jednog vozača romobila, a i jednog pijanog za volanom