Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Život ČEKA SE Podijeli

Dvoje ljudi u izolaciji u Rijeci zbog sumnje na koronavirus

Danas je u Rijeci velika karnevalska povorka

Na Klinici za infektivne bolesti KBC-a Rijeka hospitalizirano je dvoje ljudi. Oboje su zaprimljeni zbog respiratornih problema.

Radi se o jednom talijanskom državljaninu koji je stigao u sklopu studentske razmjene, dok je druga osoba zaprimljena u bolnicu žena iz Rovinja koja je boravila u Italiji. Njihovi uzorci poslani su na analizu u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’, a rezultati se očekuju rano poslijepodne, piše Večernji list.

U Italiji je održan hitan sastanak nakon što je porastao broj zaraženih. Talijanska vlada odlučila je staviti u izolaciju deset gradova i općina u kojima ima najviše zaraženih i to u regijama Lombardiji i Venetu. Osim toga odlučeno je da će policija nadzirati to području, a ako bude potrebno bit će pozvana i vojska.

Vijest o sumnji na pojavu zaraze koronavirusom u Rijeci nije mogla doći u gorem trenutku, večer uoči Međunarodne karnevalske povorke na kojoj će se u središtu grada okupiti deseci tisuća ljudi, što sudionika povorke, što gledatelja.

Pročitajte i ovo

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Ne zna se tko je u zdravstvu prehodao koronu: Nema jasnih smjernica za serološka testiranja pa u županiji nisu ni provedena