Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Crna kronika TEŠKE OZLIJEDE Podijeli

Dvojica muškaraca napadnuta kod Otočca, jedan teško ozlijeđen

Napad se dogodio jučer u Podumu

Dok je u Karlovačkoj županiji za policiju jučer bio mirniji dan s dva kaznena djela, isto toliko promenih nesreća i jednim kršenjem javnog reda i mira, u Ličko – senjskoj županiji drugačija priča.

Tamo je u Otočcu točnije Podumu došlo do fizičkog napada nepoznatih počinitelja na dvojicu muškaraca od koji je jedan teško ozlijeđen.

– Jučer u Podumu, nepoznati počinitelji fizički su napali 39-godišnjaka i 76-godišnjaka iz Poduma, zadavši im više udaraca po tijelu, uslijed čega je 39-godišnjak teško ozlijeđen. Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Uz ovo posla je bilo i s dragovoljnim predajama streljiva i oružja. U Karlobagu ih je bilo tri u kojima su građani predali 332 komada raznog streljiva, četiri bombe i dvije tromblonske kumulativne mine:  Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske sve je izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Za građane koji na ovakav način policiji predaju oružje zaostalo iz rata proći će bez sankcija, za razliku od onih kojima policija takvo oružje pronađe sama.

Pročitajte i ovo

NEMA LOCKDOWNA

Policija sutra u akciji na pijane, brze, nevezane i brbljave na mobitelu za volanom