Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Crna kronika PALI U RUKE POLICIJI Podijeli

Dvojica odradili 20 krađi i prijevara, “šarali” po Karlovcu, D.Resi, Ozlju, Slunju, Vojniću

Ali to nije sve jer su “operirali” na području još nekoliko županija

Ambiciozan dvojac po pitanju krađa i prijevara konačno je pao u ruke karlovačke policije.

Dvojica muškaraca, stari 54 i 64 godine od Badnjaka prošle godine do rujna ove godine “odradili” su 20 krađa i prijevara i to na području karlovačke, zagrebačke, sisačko-moslavačke, primorsko-goranske, ličko-senjske i koprivničko-križevačke policijske uprave.
Popis nedjela je poduži, policija kaže da su provaljivali u zaključana vozila te ulazili i u nezaključana vozila koja su se nalazila parkirana blizini mjesnih kupališta i groblja, iz njih krali torbice s dokumentima, novcima, mobitelima te karticama s kojima su onda preko bankomata dizali “keš”.

Na području Policijske uprave karlovačke kaznena djela počinjena su u Karlovcu, Dugoj Resi, Ozlju, Slunju i Vojniću. Ujedno, 64-godišnjaka se sumnjiči da je nepoznatoj osobi pomagao u izvršenju kaznenog djela krađe iz vozila koja je počinjena na području Karlovca.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima je 79.000 kuna.

Zbog sumnje da su 54-godišnjak i 64-godišnjak počinili kaznena djela teških krađa, krađa i računalnih prijevara, a 64-godišnjak i kazneno djelo krađe u pomaganju, oni su predani pritvorskom nadzorniku te će uz posebno izvješće biti dovedeni u Općinsko državno odvjetništvu u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

INCIDENT NA 5. SATU

Tijekom nastave u dugoreškoj OŠ I.G.Kovačić aktiviran suzavac u spreju, učenike peckalo grlo i nisu mogli disati. Svi su dobro