Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Crna kronika POLICIJA PROTIV PIJANIH Podijeli

Dvojica recidivista iz Ozlja i D.Rese ukupno dobili 47 tisuća kuna kazne

U Karlovcu su uhvatili i “običnog” pijanog za volanom koji “obećaje” da bi mogao u kategoriju ponavljača

Kako stvari stoje, policija u Karlovačkoj županiji fokusirala se na pijane vozače jer upravo su oni glavni junaci gotovo svakog jutarnjeg izvješća.

Pohvalili su se tako s dvojicom uhvaćenih ponavljača, jednim u Ozlju, drugim u Dugoj Resi.

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 29-godišnji višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“, kojeg su 30. listopada policijski službenici kontrolirali u mjestu Badovinci, grad Ozalj. Tom prilikom utvrdili su da upravlja neregistriranim teretnim automobilom, dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta i za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 32.000 kuna.

Također jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 54-godišnji višestruki počinitelj prekršaja, kojeg su istog dana u ranim jutarnjim satima policijski službenici kontrolirali u Dugoj Resi. Tom prilikom utvrdili su da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,11 g/kg. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 15.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima „B“, kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

U izvješću je i treći pijani za volanom, uhvaćen u Karlovcu.

Policijski službenici su jučer u Karlovcu utvrdili da 37-godišnjak upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,85 g/kg. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Pročitajte i ovo

REKORDER ZASAD

Teretni automobil u Gornjem Zvečaju vozio s 3,23 promila “tereta”