Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija LIJEPA GESTA Podijeli

Eduard Osredečki donirao dio svog stručnog opusa karlovačkom Veleučilištu

Radi se o naslovima iz područja poslovne komunikacije i poduzetništva

Istaknuti autor, urednik, publicist i stručnjak u poslovnoj komunikaciji, Eduard Osredečki, donirao je pozamašnu količinu svog stvaralačkog opusa karlovačkom Veleučilištu.

Kako sam navodi, nakon uspješne i zavidne karijere, dio životnog stvaralaštva u području poslovne komunikacije nije želio dalje prodavati, već je to namijenio županijama.

Između ostalih, posebno se istaknula Karlovačka, kojoj je odlučio pokloniti 80% svojih naslova.

Radi se o stručnoj literaturi iz područja poslovne komunikacije, poduzetništva, marketinga i ponašanja u suvremenom društvu.

– Ja sam ovdje donirao oko 60 svojih knjiga, a ranije još nekih 50. Svoje naslove namijenio sam studentima na Veleučilištu, ali i široj publici. Njima se mogu poslužiti srednjoškolci, poduzetnici, OPG-ovci, istaknuo je sam autor dodajući kako je njegova prva knjiga napisana 1985. godina, a radi se o “Suvremenom bontonu.”

Svoju zahvalnost na ovako nesebičnom činu uputio je i dekan Veleučilišta, a svemu je nazočila i županica Martina Furdek Hajdin koja je istaknula važnost čitanja knjiga i pisane riječi te da tako najdraže provodi svoj godišnji odmor.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

NOVI SUSRET

Projekt ‘SMS – svi mi skupa’ održao još jedno zanimljivo druženje u Karlovcu