Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sve što nas okružuje u nama pobuđuje emocije, pozitivne ili negativne, pa tako i boje. Postoje ljudi koji panično strahuju od boja, kao da im od gledanja u boje život visi na koncu Utjecaj boja: Srebrna spašava život, a žuta vas može udebljati Jadni su investitori u Republici Hrvatskoj, rekao je drugoosumnjičeni iz afere s vjetroelektranama, Milenko Bašić, investitor u vjetroelektranu Krš - Pađene za RTL. Bašić se trenutačno nalazi u BiH, a kratko je poručio: - Samo vam mogu reći da je C.E.M.P. jedan od prvih u RH počeo razvijati projekte vjetroelektrana, a nažalost zadnji ih sagradio od svih uopće dosad sagrađenih u kvoti vjetroelektrana. Toliko o pogodovanju, neka javnost zaključi. Bivša kninska gradonačelnica već sedam dana - leži u Remetincu. I to zbog opasnosti od utjecaja na 25 svjedoka, među kojima je ministrica Vučković te premijerova suradnica Tena Mišetić. Osumnjičeni iz afere s Rimac: 'Jadni investitori u Hrvatskoj!' Sve što ima veze s NDH i II. svjetskim ratom i ustaškim režimom osuđujemo bezrezervno. Što se tiče preporuka vijeća to je bilo vrlo precizno i vrlo jasno formulirano za koje prigode, kaže premijer 'Pozdrav Za dom spremni je registriran u Vladi Ivice Račana' Mladi nogometaši su poželjeli nove frizure, ali su zaboravili na stroge zaštitne mjere koje ne dopuštaju kućne posjete frizera i njihov rad bez zaštitne maske, što je oboje vidljivo na fotografijama koje su objavili dečki Tko vaš šiša, Sancho i Akanji: Zaboravili na mjere pa ih kaznili

Županija OŠ "VLADIMIR NAZOR" DUGA RESA Podijeli

Energetska obnova OŠ “Vladimir Nazor” jedan je od ljepših projekata u Karlovačkoj županiji

Nakon kotlovnice 2016., škola sada ima novi krov, izolaciju, fasadu, stolariju i elektroinstalacije

S 5,5 milijuna kuna ulaganja, energetska obnova OŠ “Vladimir Nazor” najveći je projekt Karlovačke županije na dugoreškom području. Ako je suditi po riječima ravnatelja Krešimira Božićevića i isplatila se jer već se ostvaruju uštede.

– Rađena je kompletna izolacija, fasada, stolarija i elektroinstalacije te još neki podovi. Od 1.10. kad smo započeli s grijanjem  same škole već sada smo uštedjeli oko 20 do 30 tisuća kuna, naglasio je Božičević uoči svečanog obilježavanja završnih radova na energetskoj obnovi škole “Vladimir Nazor”.

U 5,5 milijuna kuna ulaganja je 1,5 milijuna kuna za kotlovnicu na pelete koja je postavljena još 2016.. Ostali radovi na školi su 4 milijuna kuna, a u financiranje energetske obnove uz Karlovačku županiju uključila su se i dva ministarstva: Ministarstvo graditeljstva i Ministarstvo za regionalni razvoj te Fond za energetsku učinkovitost. Svatko je osigurao četvrtinu potrebnoga novca.

– Vidite da kad se novci udruže da su to lijepi projekti, rekao je župan Damir Jelić koji je danas posjetio školu. Slični projekti provodit će se uskoro u Rakovici i Plaškom.

Nakon ovog velikog zahvata dugoreškoj  gornjoj školi sada preostaje nabava kombija za što su, prema riječima župana Jelića prioritet i prvi su koji će ga dobiti, ali i bolje opremanje škole iznutra.

Pročitajte i ovo

KRAJEM SRPNJA

Nakon bolnice, u Dugoj Resi ove godine energetski obnovljene sve županijske ustanove