Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Županija SNAGA VJEŠTINA Podijeli

EU novcem revidirana stručna praksa na dva stručna studija Veleučilišta u Karlovcu

Projekt “Snaga vještina” je financiran iz Europskog socijalnog fonda sa više od 2,5 milijuna kuna i provodi se na Poslovnom odjelu i Odjelu lovstva

Najmanje 55 studenata karlovačkog Veleučilišta pohađat će stručnu praksu po revidiranim nastavnim planovima nastalim u sklopu EU projekta “Snaga vještina – unapređenje stručne prakse na stručnim studijima Veleučilišta u Karlovcu”.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda sa više od 2,5 milijuna kuna i provodi se od ožujka prošle do ožujka 2023. godine na Poslovnom odjelu i Lovstvu.

U proteklih 18 mjeseci već su osnovani: Ured za karijerno savjetovanje i podršku studentima te Alumni klub Veleučilišta u Karlovcu. Izrađen je software za praćenje alumnija i software za simulaciju hotelskog poslovanja, održane radionice za nastavno osoblje, revidirani ishodi učenja i postupci vrednovanja stečenih ishoda na kolegijima stručne praske na odjelima Ugostiteljstva i Lovstva i zaštita prirode. Nabavljena je računalna oprema za opremanje kabineta za simulaciju hotelskog poslovanja i provedbu istraživačkih projekata sa studentima te oprema za terensku nastavu studenata lovstva.

Sve to pomoći će studentima da se u narednom razdoblju pripreme za stručnu praksu.

Pročitajte i ovo

PRVA LOPATA

Obnova karlovačkog vrelovoda krenula danas na Rakovcu, kopanje gotovo idućeg ljeta