Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Radi se o fotografijama koje je objavio Reuters, a donose mali prikaz onoga što se se događalo po svijetu. To su zanimljivi trenuci uhvaćeni objektivom fotografa u pravom trenutku Pogledajte što se sve događalo po svijetu u 10 zanimljivih fotki Lana, djevojka u kolicima, zapamtila je svaki detalj svake epizode crtića koji se prikazivao na RTL-u, a onda to diktirala "u pero" svojoj asistentici. Tako je nastala 'knjiga' kojom Lana želi pomoći i drugim ljudima Lani crtić pomogao da se više ne boji pa o tome napisala 'knjigu' Moram biti u Splitu za vikend na utakmici protiv Osijeka. Split je posebno mjesto gdje nije dovoljno samo pobijediti, nego i igrati lijepo, rekao je mađarski krilni napadač Ádám Gyurcsó (29). On se vraća u Hajduk nakon jednogodišnje posudbe u Puskás Akadémiji, koja ga nije htjela otkupiti. Ali to ne znači da će Gyurcsó nužno i ostati u Hajduku, s kojim ga ugovor veže još godinu dana. - Došao im je novi trener, a bilo je i promjena u vodstvu. Trenirat ću s momčadi od ponedjeljka, ali ne smijem igrati jer sam nastupao za drugi klub ove sezone. Ne znam što smjeraju sa mnom. Da su se htjeli boriti za mene, teško da bi me pustili da odem prošlo ljeto. Valjda ćemo naći rješenje koje odgovara njima i nama. Zbog obitelji bih volio igrati kod kuće, ali ne pod svaku cijenu. Želim da me cijene - dodao je Gyurcsó za Nemzeti Sport. Gyurcso natrag u Hajduku, ne smije igrati: Volio bih opet kući Prema psiholozima i ljubavnim terapeutima, koncept pronalaska srodne duše u životu priuštit će vam brojna razočaranja, ali i omesti vas u izgradnji kvalitetnog odnosa koji postaje dobar jedino kroz rad na njemu Koncept srodne duše u ljubavi - što to uopće znači 2020. godine

Karlovac OSTVAREN SAN Podijeli

Godinu dana od početka akcije umirovljeni policajac Mikša ima invalidsku platformu

“Ne odustajem od života, cilj mi je svakoga dana napraviti što više koraka unatoč boli”, rekao je Mikša prije godinu dana

Trebalo je godinu dana, ali projekt invalidske rampe za Božidara Mikšu uspješno je završen. Podsjetimo radi se o umirovljenom karlovačkom policajcu kojega je nepoznata bolest prije pet godina ostavila bez nogu.

Policijska uprava karlovačka i Povijesna postrojba Karlovački počasni vod ZNG-91 prije godinu dana pokrenuli su zajedničku akciju. Prikupljalo se novac, 150 tisuća kuna potrebnih za ugradnju invalidske platforme na ulazu u zgradu u Držićevoj ulici. Pomagali su brojni ljudi, udruge, a pridružio se i Grad Karlovac koji je također financijski podržao cijelu priču.

Mikša, ali i svi stanari narušenog zdravlja, sada rampu mogu nesmetano koristiti, a njemu to znači samostalnost koju priželjkuje svo vrijeme. Konačno će opet sam moći izlaziti van kada poželi, bez da ovisi o ikome.

Svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se njegov san ostvari, od srca zahvaljuje.

Pročitajte i ovo

SVE DOZVOLJENO

Karlovac drugi u Hrvatskoj dobio trgovinu kanabis proizvoda