Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Županija NIJE NEGO Podijeli

Grad: Svakom postupku pristupili smo zakonito. Županija:Presuda se odnosi na dokumentaciju temeljem koje nije izgrađen zid

Grad i Županija i više nego šturi oko presude

Grad Karlovac u svim postupcima i fazama procesa vodi se pozitivnim zakonskim propisima, a činjenicu da smo svakom postupku pristupili zakonito, potvrđuje i postojeća dokumentacija.

Odgovorili su tako iz Grada Karlovca na naš upit za komentar presude Visokog upravnog suda oko provođenja ocjene o potrebi zahvata na okoliš vezano uz zid uz Koranu.Uz to, komentar je to i navode Eko Pana koji je u ovom slučaju prozvao Grad, Županiju i ministarstvo.

Iz Ureda Gradonačelnika stiglo je tako kratko pojašnjenje:

s ciljem očuvanja i poštivanja zakonskih regulativa vezano za građevinske zahvate na Korani Grad Karlovac u svim postupcima i fazama procesa vodi se pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Činjenicu da smo svakom postupku pristupili zakonito potvrđuje i postojeća dokumentacija.
Udruga za zaštitu okoliša i prirode Eko Pan kao i sve druge zainteresirane strane mogu u svakom trenutku, u ovaj, ali i svaki drugi postupak Grada Karlovca, dobiti uvid te provjeriti svu dokumentaciju i provođenje zakonske procedure.

U Karlovačkoj županiji odgovor na naš upit za komentar situacije, sadržan je u jednoj rečenici:

Presuda Visokog upravnog suda odnosi se na projektnu dokumentaciju temeljem koje nije izgrađen zid. Zid na Korani nije izgrađen prema projektu koji je bio predmet sudskih postupaka po tužbama Udruge, navode iz Županije.

Pročitajte i ovo

LAŽNJACI SVUDA

“Fejkera” sve više oko nas: Stalno pretvaranje, izmotavanje i laganje.Znate li nekog takvog?