Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac BRZA ŠKOLA Podijeli

Grad žurno o “Dragojli”: Na vrijeme ćemo donijeti odluku o modelu nastave

Sigurnost učenika, učitelja, roditelja i svih koji u zgradu OŠ Dragojle Jarnević dolaze je na prvom mjestu

Da se na mailove, tvrdnje, upite i komentare gradskog vijećnika Dimitrija Birača u gradskom sustavu odgovara promptno, dokaz je i današnji hitri odgovor iz Grada vezan uz obnovu OŠ Dragojle Jarnević.

Podsjetimo, Birač je danas javno upitao što i kako će se izvoditi nastava tijekom obnove ove karlovačke škole, a odgovor iz Grada navodi da, ukratko, o svemu misle.

Objasnili su tako da zajedno sa Školom intenzivno rade na svim aktivnostima u vezi nadolazeće konstrukcijske obnove školske zgrade.

– Organizacija nastave za učenike OŠ Dragojle Jarnević nam je prioritet te uzimamo u obzir sve mogućnosti i ograničenja koja se javljaju, poručuju.

Dodaju i da će odluku o modelu organizacije nastave donijeti na vrijeme, uzimajući u obzir prije svega obrazovni i odgojni interes učenika, te nepromjenjivu prijepodnevnu satnicu Nacionalnih ispita za osme razrede, ali i poslovne obveze roditelja i uvjete rada nastavnika, kažu u Gradskoj upravi.

Tvrde da je ovo izvanredna situacija, ali opcija odustajanja od obnove Gradskoj upravi ni u kom slučaju nije prihvatljiva, poručuju.

-Očekujemo da će svi koji su na bilo koji način uključeni u ovaj proces pokazati razumijevanje, preciznije da ćemo svi doprijeniti kako bi sve odradili u duhu solidarnosti i podrške, imajući pri tom na umu da je sigurnost učenika, učitelja, roditelja i svih koji u zgradu OŠ Dragojle Jarnević dolaze na prvom mjestu i da je ovo preseljenje nužno upravo kako bi zgrada u slučaju nekih novih potresa, za koje se svi nadamo da ih neće biti, bila sigurna.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca fantastičnom obranom u derbiju ‘samljeli’ Umažane i došli na korak do naslova prvaka