Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac DAVNO NAJAVIO Podijeli

Hanžel će tužiti Karlovac, Karlovačku županiju i državu: Traži više od 197 milijuna kuna

Sve za štetu koja joj je nastala zbog neizdavanja i odugovlačenja s izdavanjem građevinskih dozvola kao i svih posljedičnih događaja vezanih uz projekt rekonstrukcije hotela na Korani na zemljištu u njegovom vlasništvu.

Poznati karlovački poduzetnik Nikola Hanžel i njegova tvrtka Lana Commerce namjeravaju tužiti Grad Karlovac, Karlovačku županiju i Republiku Hrvatsku za štetu koja joj je nastala zbog neizdavanja i odugovlačenja s izdavanjem građevinskih dozvola kao i svih posljedičnih događaja vezanih uz projekt rekonstrukcije hotela na Korani na zemljištu u njegovom vlasništvu.

Stoji to u priopćenju kojeg je u ime Hanželove tvrtke odaslalo Odvjetničko društvo Olujić, Pezić & partneri, odnosno odvjetnik Fran Olujić.

Traže više od 197 milijuna kuna, kako stoji, odnosno misle ih potraživati od Republike Hrvatske, stoji u priopćenju odvjetnika. Štetu je procijenio ovlašteni vještak, no iznos nije konačan. Treba napomenuti da Hanželov odvjetnik navodi kako su uputili i molbu za mirno rješenje spora

 

 

Pročitajte i ovo

NOVI SUSRET

Projekt ‘SMS – svi mi skupa’ održao još jedno zanimljivo druženje u Karlovcu