Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Život O LETCIMA I HSS-U Podijeli

HDZ Duge Rese: Projekata kojima se Boljar hvali ne bi bilo bez HDZ-ove vlade

Ovakvu razinu komunikacije našeg gradonačelnika, prisvajanje zasluga i iznošenje neistina naši sugrađani nisu zaslužili

Na letke koji su se jučer pojavili u Dugoj Resi kao kritika HSS-ovom predsjedniku Beljaku i potpredsjedniku i dugoreškom gradonačelniku Boljaru, reagirao je HDZ Duge Rese. Iako su osudili ovakva način političke komunikacije, istvoremeno su iskritizirali i HSS i rad gradske vlasti u Dugoj Resi.

Reagiranje dugoreškog HDZ-a pročitajte u cjelosti.

“Obzirom da je Duga Resa preplavljena letcima u kojima se proziva predsjednik HSS-a Krešo Beljak i njegov zamjenik na državnoj razini i dugoreški gradonačelnik, oštro osuđujemo i ograđujemo se od ovakvog oblika političke komunikacije. Isto tako poručujemo našem gradonačelniku i Beljakovom zamjeniku HSS-a na državnoj razini da je u zabludi ako misli da samo članovi HDZ-a osuđuju Beljakov čin. Zar gradonačelnik misli da mu sugrađani odobravaju to što je otvoreno stao uz osobu koja podržava zločine? Tim više što je jako dobro poznato koliko je ljudi upravo sa našeg područja ubijeno od strane komunista, tj. UDBE! Pa zar su tada hadezovci ubijeni?
Kada govorimo o projektima, pa zar taj isti naš gradonačelnik koji proziva Vladu zaboravlja da od nabrojanih projekata ne bi bilo ništa bez sinergije s Karlovačkom županijom i Vladom?? Hadezeovom Vladom! Dakle ovakvu razinu komunikacije našeg gradonačelnika, prisvajanje zasluga i iznošenje neistina naši sugrađani nisu zaslužili.
Osim kina, klizališta, „kruha i igara“ pitamo se gdje su HSS-ovi kapitalni projekti u proteklih gotovo 19 godina vladavine? Gdje su poslovne zone? Koliko novih radnih mjesta je otvoreno?? Pa za tih 19 godina trebali smo postati jedan od najrazvijenijih gradova Hrvatske koliko su se HSS-ovci naradili!
Provođenje zakona u Gradu?? Bespotrebno komentirati, kad ionako sami zaposlenici javno govore da rade u kaosu.

Gradska organizacija HDZ Duga Resa”

Foto: Jadranka Golubić, predsjednica HDZ-a Duga Resa

Pročitajte i ovo

JEDNODJELNA DVORANA

Dvorana u školi Jarče Polje do ožujka 2021.