Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -4C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Županija ZAVRŠNA PORUKA Podijeli

HDZ: Mi nismo eksperiment niti pokret, iza nas stoje projekti. U nedjelju iskoristite svoju vlast nad vlašću

Podršku im je na tržnici i ŠRC-u Korana došao dati i predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Grad Karlovac i Karlovačka županija utvrde su HDZ-a. Tu uvijek ostvarujemo sjajne, pobjedničke rezultate i vjerujem da će tako biti i ovoga puta.

Poručio je na ŠRC-u Korana predsjednik Sabora, ali u ime vrha HDZ-a, Gordan Jandroković koji se prije toga družio s biračima i kandidatima na karlovačkoj tržnici.

Osim Damiru Mandiću i Martini Furdek Hajdin, podršku je dao i svim ostalim kandidatima HDZ-a koji izlaze u nedjelju pred birače u Karlovačkoj županiji. Istaknuo je važnost čvrste i jasne političke vertikale od općina i gradova preko županija do nacionalne razine, posebno zbog provođenja EU projekata.

-Ispred sebe imamo velika financijska sredstva koja dolaze iz Europske unije i sigurno je da će ozbiljni i odgovorni ljudi voditi računa o tome da ih kvalitetno potroše na dobrobit naših građana, rekao je Jandroković.

A povlačenje 400 milijuna kuna europskoga novca zalog je zbog kojeg HDZ u Karlovcu traži povjerenje građan i za naredne četiri godine.

-Pred nama je jedno izazovno vrijeme, europska sredstva su na raspolaganju. Karlovac će biti zeleniji, infrastrukturno povezaniji, pametniji i to je garancija kvalitete života, rekao je kandidat za drugi mandat gradonačelnika Damir Mandić.

-Iza nas je četiri godine rada, iza nas nisu obećanja, mi nismo eksperiment, mi nismo pokret, mi nismo mogućnost ili alternativa. Mi smo ono što smo ostvarili. Iza nas su projekti koji su u realizaciji i konkretni projekti koje planiramo, naglasila je kandidatkinja za županicu Martina Furdek Hajdin.

Birače su pozvali da u nedjelju iskoriste svoju “vlast nad vlašću” i izađu na izbore.

Pročitajte i ovo

UHVAĆEN

BIH državljanin bušio gume po Rakovcu i Zvijezdi pa dolijao