Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život VELIKA DONACIJA Podijeli

Heineken Hrvatska donirao 370 tisuća kuna karlovačkoj bolnici

Novac namijenjen nabavi respiratora, monitora i bronhoskopa

HEINEKEN Hrvatska donirat će 370.000 kuna Općoj bolnici Karlovac.

Zahvaljujući ovoj donaciji, najveća medicinska ustanova Karlovačke županije nabavit će dodatnu opremu potrebnu u trenutnoj borbi s novim koronavirusom, uključujući novi respirator, monitor te video bronhoskop.

Preostala sredstva iskoristit će se za kupnju opreme za osobnu zaštitu, poput maski za lice i rukavica, za kojima trenutno vlada povećana potražnja.

– HEINEKEN Hrvatska je partner našeg Karlovca i Karlovačke županije, kao i prijatelj našim zaposlenicima, njihovim prijateljima i obiteljima. Zato snažno suosjećamo sa zajednicom u kojoj poslujemo. Svjesni smo da bi zdravlje i sigurnost trebali biti prioritet svima te smo odlučili dati dodatni doprinos da to i osiguramo. Ovo su teška vremena, ali krizu ćemo prevladati zajedno. Kad se trenutna borba s pandemijom završi, bit ćemo još povezaniji i bliži nego prije, poručio je Odin Goedhart, predsjednik Uprave kompanije.

Pivovara iz Karlovca napravila je i dodatan korak u pružanju podrške i solidarnosti s onima koji su ponajviše angažirani u borbi s koronavirusom. Tako su i državni i lokalni stožer civilne zaštite primili donaciju od gotovo 600 litara vrhunskog bezalkoholnog piva Heineken 0.0 što će njihovim članovima pomoći da ostanu hidratizirani i u ovoj izazovnoj situaciji.

Pročitajte i ovo

DUGOREŠKI PROJEKT

Stiže kanalizacija za Šeketino Brdo, Goricu i Sveti Petar: Gradit će se dvije godine