Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život CERTIFIKAT I NAGRADA Podijeli

HEINEKEN Hrvatska od sad s certifikatom Poslodavac partner i nagradom za odgovorno upravljanje okolišem

Tri su načela strategije poslovanja: održivo, prirodno i pošteno

HEINEKEN Hrvatska nagrađen je certifikatom Poslodavac Partner nakon što je u postupku certificiranja potvrdio visoke standarde upravljanja ljudskim resursima i ostvario 94 od ukupno mogućih 100% bodova.

Nagradu dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO čiji je tim utvrdio da funkcija ljudskih resursa ima stratešku važnost u HEINEKENU i kao takva prati poslovnu strategiju tvrtke. A strategija tvrtke temelji se na tri načela: održivo, prirodno i pošteno.

Organizacijska klima i zadovoljstvo zaposlenika redovito se ispituju te se od zaposlenika traže sugestije za poboljšanje svih procesa. Indeks angažmana zaposlenika je na visokom nivou – čak 84%, pri čemu je 87% zaposlenih iznimno zadovoljno, a 94% zaposlenika navodi da su ponosni što rade u HEINEKENU Hrvatska. Osim tih podataka, ovogodišnje istraživanje klime koje je tvrtka provela pokazuje da više od 90% zaposlenika smatra da ima sve potrebne resurse kako bi svoj posao obavili na siguran način.

Sigurnost i zdravlje zaposlenika na prvom su mjestu, pa se stoga zaposlenicima omogućuju sistematski pregled, visoko kvalitetna radna oprema, dioptrijske zaštitne naočale, trening sigurne vožnje, fleksibilno radno vrijeme te sudjelovanje u različitim sportskim i volonterskim akcijama.

Osim ovog CEP certifikata, Heineken Hrvatska je na 11. dodjeli nagrade Indeks DOP-a za najbolja postignuća u društveno odgovornom poslovanju, nagrađen za “Odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem”.

Indeks DOP-a je metoda procjene društvene odgovornosti poduzeća u Hrvatskoj. Sve organiziraju Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj (HR PSOR) i Hrvatska gospodarska komora.

Pročitajte i ovo

VINOGRADARSTVO

Zlatna žutica vinove loze