Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Županija KULTURA Podijeli

Hit predstava ‘Brodolomke’ 11. ožujka u dugoreškoj kino dvorani

Prema kritici Tomislava Čadeža, ‘Brodolomke’ su svrstane u deset najboljih predstava u 2018. godini.

DUGA RESA – Kino dvorana Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa u ponedjeljak, 11. ožujka, od 20 sati ugostit će hit predstavu ‘Brodolomke’.

Riječ je o tragikomičnoj i dirljivoj priči o četiri potpuno različite žene koje, povezane zajedničkom ovisnošću, kreću u borbu protiv iste te na dirljiv i humorističan način publiku vode na putovanje o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu. Hana, Beba, Dinka i Mateja primorane su suočiti se s istim problemom – alkoholom. Terapija plesom, koju vodi ništa manje osebujni bivši ovisnik Željko, povezat će njihove živote u statistički gotovo nemoguću kombinaciju.

Da je zaista riječ o hit predstavi, potvrđuju mnogobrojne rasprodane dvorane diljem Lijepe naše, organiziranje dodatnih izvedbi u istom danu, ali i nagrade koje su ‘Brodolomke’ do sada osvojile: Nagrada za najbolju predstavu u cjelini na VII. Bobijevim danima smijeha 2018., Nagrada za najbolju žensku ulogu na VII. Bobijevim danima smijeha 2018. – Daria Lorenzi Flatz. Prema kritici Tomislava Čadeža, ‘Brodolomke’ su svrstane u deset najboljih predstava u 2018. godini.

Glume, plešu i pjevaju Daria Lorenci Flatz, Nataša Kopeč, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Ana Maras Harmander, Barbara Nola, Anita Matić Delić, Iva Jerković, Luka Petrušić i Sven Šestak, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete nabaviti u tajništvu Učilišta radnim danom od 8 do 15 sati (rezervacije na 047 844-252), na dan predstave na blagajni kino dvorane sat vremena prije početka programa te online na https://www.ulaznice.hr/web/event/38/6665.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

ZA SV. NIKOLU TESLI

Radovi punom parom: Svi se nadaju otvorenju Teslinog centra na Rakovcu sljedeće godine