Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Život OPET GLADNI Podijeli

Hrvoje Stojanov, food bloger iz Karlovca, sve popularniji na društvenim mrežama

“Nisam kuhar, ali volim hranu i volim je pripremati”

Hrana je poput šminkanja postala jedna od najpraćenijih aktivnosti blogera na društvenim mrežama. Jedan od njih je i Karlovačnin Hrvoje Stojanov koji je svoju ljubav prema hrani odlučio podijeliti sa svima putem bloga OPET GLADNI.

Food bloger je postao tek nedavno, krajem prošle godine, a već na Instagramu ima 1875 pratitelja. Ovaj diplomirani novinar spojio je svoju profesiju i strast prema hrani. Sve što skuha fotka i objavljuje zajedno s receptom, a i sam prati brojne druge food blogere.

– Odmalena uvijek pratim kako moji doma kuhaju, mama i baka kad su svašta pripremale. Nekako je nastala ljubav prema kuhanju i eksperimentiranju s hranom i probavanju svega novog. A što se tiče novinara u kuhanju, pa ja za sebe kažem da nisam kuhar i nisam profesionalni kuhar, ja volim hranu i volim je pripremati. Tako je i nastala ljubav prema tome.

Samo pogled na Hrvojeve fotografije i krenut će zazubice

Tu ljubav prepoznali su i njegovi pratitelji na Facebooku, ali još i više na Instagramu. Već na prvu njegove objave izazivaju zazubice.

-Tako da smo si i međusobno inspiracija, međusobno komuniciramo, prenosimo iskustva.

Uz fotografije, za dobar blog je potreban i pamtljiv i upečatljiv naziv. Opet gladni čini se to i jest.

Zahvaljujući svom blogu Hrvoje je dobio već nekoliko ponuda za suradnju. Još ih razmatra, ali je ugodno iznenađen i zahvalan svima što su prepoznali njegov rad

– Pa ne znam, to mi je došlo… Ja sam htio pokrenuti taj blog i predstavljat hranu, pisati recepte, fotografirati hranu, ali najgore je smisliti ime. Pa, s obzirom da sam ja uvijek gladan i opet gladan tako je nekako nastalo i to ime, kroz smijeh priča Hrvoje.

Hrvoje više voli pripremati slana jela dok ona slatka više voli jesti. Na njegovom blogu OPET GLADNI može se naći sve kombinacije i recepte ukusnih, jednostavnih i brzih jela.

-Najviše se referiram na sezonska jela. Sad je ljeto pa u vrtu imamo paprike, paradajze, radi se sataraš. Imamo tikvice, puno je zanimljivih recepata s tikvicama, na sto načina, i to je ljudima jako zanimljivo.

Food bloger kaže Hrvoje nije postao zbog zarade.

– Ako itko misli da će zaraditi ako otvori blog i ako će s tom mišlju krenuti grdno se vara. Teško je to za raditi, kaže Stojanov.

Kamo će ga ova blogerska avantura odvesti Hrvoje za sad ne zna, a ništa ni ne planira. Osim koje će jelo danas skuhati.

– S obzirom da idem na jedan ručak van, ali iza večeru sam planirao napraviti tjesteninu u umaku s pršutom. Taj recept se već sada može potražiti na mom Instagramu. Slobodno me zapratite, OPET GLADNI, tamo možemo komunicirati, pitajte me što vas god interesira, družit ćemo se lijepo i mislim da je to najbitnije ovdje.

Pa, ako ste opet gladni i treba vam inspiracija kliknite na blog OPET GLADNI na Instagramu ili Facebooku.

 

Pročitajte i ovo

VINOGRADARSTVO

Zlatna žutica vinove loze