Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Hrvatska PROMET Podijeli

I danas se očekuju gužve u prometu

Ponegdje kiša u unutrašnjosti rezultirala je skliskim kolnicima

I danas se očekuju gužve u prometu, a zbog ponegdje kliskih kolnika, tijekom jutra zabilježeno je i nekoliko prometnih nezgoda.

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Kolnici su mokri i skliski u sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog veće gustoće prometa vozi se usporeno, u koloni u pokretu, na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb i A7 Rupa-Rijeka, povremeno u oba smjera. Usporavanja i vožnja u koloni u pokretu zbog veće gustoće prometa očekuju se na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Buzina i Jankomira prema naplati Lučko, na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, osobito na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II u smjeru mora, na naplati Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba, na Krku i Krčkom mostu u oba smjera, duž Jadranske (DC8 ) i Ličke magistrale (DC1), na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, na većini graničnih prijelaza te u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Pročitajte i ovo

31. GODIŠNJICA

Sjećanja na 4. listopad u Karlovcu ne blijede: “Tada još nismo znali što nas čeka. U rat smo ušli svim srcem”